AK Parti ilçe Kongreleri Tavas’ta devam etti. Şöforler Odası Düğün Salonu’ndaki kongreye Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti İl Başkanı Avni Örki, AK Parti Denizli Milletvekilleri Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Mehmet Yüksel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan partililer ve delegeler katıldı.


 SEÇİM BARAJINI BİZ KOYMADIK
Seçim barajı konusunda konuşan Bakan Zeybekci, “Bu memlekette toplanan vergilerin yüzde 85’i faize gidiyordu. Şimdi yüzde 15’i faize gidiyor. Buna isyan ediyoruz. Bir daha siyasi istikrarsızlık olmayacak. Yüzde 10 barajını kim koydu? Biz koymadık. Belki bize karşı konan bir barajdı. Barajdan yüzde 50 oyu olan bir parti mi çekinir yoksa diğerleri mi? Cumhurbaşkanı 'Gelin kaldıralım' dedi. Ama yanaşmadınız. Yüzde 5 olsun denildi ama gelmediniz. O zaman neredeydiniz?  Memlekette ekonomik kriz çıksın diye bir şey olur mu? İzmir’de ekonomi zirvesi yaptık. 2015’te anayasa yapma hakkını tek başına bize verecek. Güçlü bir muhalefet yeni bir anayasa ile olacak. Bize de güçlü bir muhalefet lazım” diye söyledi.

GÖZDAĞI VERDİ
 AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, “Muhakkak insanlarımız, Denizli’ye hak ettiği değeri vermeyenlerin defterini dürecektir” diyerek sözlerine başladı. AK Parti’miz 2023 vizyonuna doğru emin adımlarla ilerliyor. Bu gidişatta yollar, hastaneler yapılıyor. İnsanlarımızın umutlarını tazeliyor. AK Parti’liler bu milleti memnun etmek için uğraşıyor. Öte yandan kimileri yapılanları eleştirmek için çalışıyor. Bazıları bir makam elde etmek için çalışıyor. Kimileri kuytu köşelerde bu milletin ayağını nasıl kaydırırız da istikrarı bozar ve başa geçeriz kaygısındalar. Fakat bu güzel millet şimdiye kadar yapılan bütün saldırıları bertaraf etmeyi başardı. Rabbim hepinizden razı olsun” dedi.

HADDİNİZİ BİLİN... 
“Bazıları bizim kongrelerimizi diline dolamaya çalışıyor” diyerek muhalefet partililere seslenen Örki, sözlerini “Haddiniz değil, hakkınız da değil. Denizli’de yapılan en güzel kongreleri biz yapıyoruz. Salonlara sığmayan kongreleri yapıyoruz. Bir iki çatlak ses çıkmaya başlamış. Ak Parti’nin kongreleri zayıfmış onlara göre. Gelin Tavas’a, Çivril’e, Çameli’ye, Kale’ye bakın. Herkes haddini bilecek. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Ben bu milletin hakkını kimseye yedirtmem. Tavas içinden çok güzel insanlar çıkarmış. Tavas içinden kabinenin efesi dediğimiz Sayın Nihat Zeybekci’yi çıkarmış. Mademki gururluyuz aramızdan kabinenin efesini çıkardık, öyleyse Sayın Nihat Zeybekci’nin sesinin daha gür çıkması için kapı kapı dolaşmak insanlara hizmeti anlatmak bizim boynumuzun borcudur. Ben biliyorum bu teşkilatlar üzerlerine düşen sorumlulukların farkındadır. 2015’te ben biliyorum ki Tavas Ankara’ya öyle bir ses çıkaracaktır ki Ankaralılar diyecektir ki Tavas’a daha önceden helikopter indirmiştik. Yine helikopteri inerek Cumhurbaşkanımızı sizinle kucaklaşacaktır” dedi.

TAVAS’A 11 MİLYONLUK YATIRIM YAPILDI
  İlçeye yapılan yatırımları anlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Burada itfaiye ve cenaze hizmetlerimiz çalışmaktadır. 2014’te 11 milyona yakın Tavas’a bütçe ayırmışız. 2000 tonluk su deposu yapacağız. Kızılcabölük, Kayaca’ya su deposu yapacağız. 10 kilometrenin üzerinde kanalizasyon hattı döşeyeceğiz. 5. Olağan Tavas Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum” diye söyledi.

  
BAŞKAN AKYOL YATIRIMCILARA SESLENDİ
 Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol Tavas’ın 2015 seçimlerinde de AK Parti’yle olacağını ifade etti. Göreve geldiği günden bu yana hizmet için gidilmedik yer bırakmadıklarını belirten Akyol, “2015 seçimleri için de tüm teşkilatımızla çalışacağız. Halkımız hizmet edenlerin yanındadır” dedi. Akyol Tavas’a yatırımcıları davet ederek, “Tavas güneş enerjisi yatırımları yapılması için uygun bir yerdir. Bunun için gerekli araştırmalar yapılmıştır. Tüm yatırımcıları güneş enerjisi yatırımı için Tavas’a bekliyorum” şeklinde konuştu.

YENİ TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
AK Parti Tavas İlçe Başkanı Rutullah Kayı sözlerine kongrenin partinin yenilenme ve 2023 hedeflerine ulaşma hikayesinin kaynağı olduğunu söyleyerek başladı. Kayı, “Bugünkü kongremiz sonrasında Tavas’a hak ettiği hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz. Her vatandaşımıza eşit davranarak tüm vatandaşlarımızın dertleriyle dertlendik sevinçlerine ortak olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyoruz. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde Yeni Türkiye için yorulmadan hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.
               
İŞTE YENİ YÖNETİM
Tavas İlçe yönetim kurulu üyeliklerine: Mehmet Çontak, Ahmet Eviyakınoğlu, Medeni Kasdaş, Durmuş Harktı, Hüseyin Büyüktarakcı, Esna Sarıyıldız, Tülin Akpolat, Ramazan Mutlubaş, Ramazan Ayata, Osman Çobankara, Hüseyin Şükün, İsmail Yaraşır, Ali İmal, Yahya Konyalı, Himmet Şeyli, Ramazan Kırboz, Nebi Şeşen, Halil Şavkın, Mebrule İsem…