Denizli CHP Milletvekili adayı Melike Basmacı Karayollarında görev yapan taşeron işçiler ziyaret etti. Maaşlarını alamadıkları için eylem yapan emekçileri ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.  

YSE'de Pamukkale Belediye Başkanlığı yanında bulunan TCK yerleşkesinde eylem yapan işçiler emeklerinin karşılığını alamadıkları için bu yola başvurduklarını belirttiler.
CHP Denizli milletvekili adayı Melike Basmacı, Chp iktidarında bu tarz sorunların ortadan kalkacağını ve taşeron işçilerin kadroya kavuşacağını belirten Basmacı "taşeron işçilik modern köleliktir. Devlet eli ile halkımızı köleleştiren mevcut iktidar, aylardır maaşını alamayan bu arkadaşlarımızı görmezden gelmektedir. Burada bulanan emekçilere işe girerken her ayın 1 ile 5'i arasında maaşlarının eksiksiz verileceği taahhüt edilmiş. Ancak zaten karın tokluğuna çalıştıkları bu işletmeler maaşlarını uzun zamandır geç yatırmakla beraber son dönemde de hiç yatırmamaya başlamışlardır. Bu vicdansızlıktır, bunun sorumlusu taşeronun önünü açan, taşerondan rant sağlayan AKP iktidarıdır."dedi.

Sürecin takipçisi olacaklarını belirten Basmacı "8 haziran sabahı ülkemizde CHP iktidarı ile bu sorunlar mazide kalacak. Ancak O güne kadar, hak ihlallerinin önüne geçmek için çalışacağız. Ellerimiz emek düşmanı politika üretenlerin yakasındadır."dedi.