AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu Merkezefendi İlçe Teşkilatı tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde düzenlenen tanışma toplantısında binlerce mahalle sakini tarafından karşılandı. 
Büyükşehirle birlikte hizmet kervanının artarak büyüyeceğine dikkat çeken Subaşıoğlu halkın yoğun ilgisi karşısında toplantıya katılanlara teşekkür etti. 
Ak Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu  burada yaptığı konuşmada Ak Belediyecilik farkını anlattı. Merkezefendi, Pamukkale ve Büyükşehir'in uyumlu çalışması ile projelerin hızlı ve emin adımlarla yürütüleceğini koordinasyonun önemli olduğunu vurguladı. Büyükşehir'de Osman Zolan'ın destan yazmaya devam edeceğinin altını çizen Subaşıoğlu "Şimdi sizin karşısında üç hizmetkar adayı var. sadece sadece size hizmetkar olmayı düşünen üç kişi uyumla ve koordinasyonla destanlar yazmaya devam edecektir.  Denizli Büyükşehir'de Osman Zolan, Pamukkale'de Hüseyin Gürlesin ve Merkezefendi'de Muhammet Subaşıoğlu; sizin hizmetkarınız olmak istiyor. 2004'ten bu yana yazılan hizmet destanlarının devamı için ve Denizli'deki uyumu bozmamak için bizim üçümüze de yetki verin" dedi.

"Projelerimiz hazır"

2014-2019 yılları arasında Denizli Merkezefendi de projelerini hazırladıklarını belirtenSubaşıoğlu, "2004'ten beri Denizli'de Ak Belediyeciliği konuşuyor. Vizyon kent oldu.  Denizli artık Türkiye'de örnek gösterilen bir kent haline geldi. Denizli'deki hizmetlerimiz bitti mi? Hayır. Bitmedi. Denizli'de ve Merkezefendi'de yapmayı düşündüğümüz bir çok projeler var. İlerleyen günlerde projelerimizi Başkanımız Osman Zolan'la birlikte açıklayacağız" dedi.
Osman Aksoy'dan Subaşıoğlu'na dua
Gittiği her yerde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Subaşıoğlu, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde de coşkulu halk tarafından, yoğun ilgi ile karşılandı. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde ikamet eden Osman Aksoy, Muhammet Subaşıoğlu'nu dualar eşliğinde uğurladı. Aksoy, "çıkmış olduğun bu yolda Allah yolunu açık etsin. Allah utandırmasın" diye dua etti.