ANTALYA (CİHAN)- Ergenekon davasından Silivri'de tutuklu bulunan emekli Jandarma Kıdemli Albay Hasan Atilla Uğur'un Antalya'da seçim çalışmalarını eşi Pakize Uğur yürütüyor.
12 Haziran seçimlerinde Antalya'dan bağımsız milletvekili adayı olan Hasan Atilla Uğur'un Antalya ve ilçelerinde tanıtımı, bastırdığı el ilanı ve ismine çıkartılan gazete ile yapılıyor. Pakize Uğur, 12 Haziran'da Antalya'da eşini TBMM'ye göndereceklerine inandığını söyledi. Antalya'nın bugüne kadar hiç bağımsız aday göndermediğini belirten Uğur, 6 gün sonra yapılacak seçimlerde, eşi Hasan Atilla Uğur'u Meclis'e göndererek il tarihinde bir ilke imza atacaklarını savundu. Başta Korkuteli olmak üzere Antalya'nın 19 ilçesinde çalışma yaptıklarını belirten Uğur, seçim çalışmalarına eşinin emekli silah arkadaşlarının da destek verdiğini kaydetti.
12 Haziran seçimlerinde Antalya'yı 14 milletvekili temsil edecek, 1 milyon 387 bin 511 seçmen oy kullanacak. 22 Temmuz 2007 seçimlerinde AK Parti 5, CHP 5 ve MHP 3 milletvekili çıkarmıştı. CİHAN