AK Parti Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Harita Mühendisi Sezer Cihan, Denizli'yi bir dünya kenti haline getirmek için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti. Cihan yaptığı ziyaretlerde, bu tecrübenin ve uygulanabilir proje havuzunun kendilerinde mevcut olduğunu söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Harita Mühendisi Sezer Cihan, her geçen gün hızını artırarak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Cihan, vatandaşlardan aldığı açık desteklerin ve duaların kendisini hizmet etme yönünde daha da heyecanlandırdığını belirtti. Cihan, "Tarihi Kentler Birliği Genel Sekreteri olarak çok önemli işler yaptık, benim başında bulunduğum bir çok proje gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımızdan dolayı Tarihi Kentler Birliği'ne Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülü layık görüldü." dedi.

Ayrıca 9 yıldır Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı yapan Sezer Cihan Burada yaptıkları çalışmalar neticesinde Başbakanlık Kültür Özel Ödülü'ne layık görüldüklerini ifade etti.

Kültürlerin ve yolların kavşak noktasındaki Denizli'nin, UNESCO miras listesindeki Pamukkale’si, Laodikea’sı, Hierapolis’i gibi tarihi değerleriyle, güçlü ekonomisi ve sanayisiyle, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde yaptığı ve yapacağı vizyoner çalışmalarıyla dünyanın göz bebeği olan bir potansiyele sahip olduğunu belirten Cihan, "Şimdiye kadar hem Denizli Belediyesi'nde hem Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde, hem 402 üyeli merkezi İstanbul'da bulunan Tarihi Kentler Birliği Genel Sekreterliği'nde,  yerel, ulusal ve uluslararası boyutta yapmış olduğum çalışmalarda sahip olduğum birikim ve deneyimimle, özlem, aşk ve heyecanla tüm halkımızla birlikte Denizlimiz'e hizmet etmek için buradayım." dedi.

Sezer Cihan Denizli'nin hem yurtiçinde hem yurtdışında, daha iyi tanınması için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.