AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Sezer Cihan, bir şehri kültürel ve ekonomik yönden kalkındırmak kadar insanların yaşam şartları ve koşullarının da geliştirilmesi gerektiğini söyledi. 

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluşan Sezer Cihan, bu kez muhtarlarla buluşup, mahallelerdeki sorun ve beklentiler ile ilgili bilgiler aldı. Projelerinden bahseden Cihan, muhtarlarla el ele vererek hem şehri kalkındıracaklarını hem de ihtiyaç sahibi kimselere ulaşacaklarını bildirdi. 

Bir belediye başkanının yapması gereken görevlerden bir tanesinin de o şehirde yaşayan insanların huzuru, mutluluğu ve güvenliği olduğu üzerinde duran Cihan, "Belediye başkanı deyince ilk akla gelen, alt yapı, üst yapı çalışmaları, şehirde yapılması gereken temel hizmetler gelmektedir. Şu husus dikkatlerden kaçmamalıdır ki, belediye başkanı devamlı halkın içinde olup, onların derdiyle dertlenip sevinçleriyle sevinmelidir. İlçe ilçe, mahalle mahalle, kapı kapı gezerek kimin bir derdi varsa onunla ilgilenip çözüm aramalı, kendini aşıyorsa ilgili makamlara yönlendirmelidir. Bir nevi belediye başkanının gözleri her evin bacasında olmalı. Bu noktadan hareketle şehrimizin neresinde olursa olsun ihtiyaç sahibi kimseleri, muhtarlarımız vasıtasıyla tespit edip onların ihtiyaçlarını yasaların bize verdiği imkanlar ölçüsünde gidermek için yoğun gayret sarf edeceğiz. Yeni dönemde muhtarlar günümüzde olduğundan çok daha yoğun bir şekilde çalışacaklar. Biz elimizi ihtiyaç sahibi ailelere uzatacağız. Onların yüzündeki bir tebessüm bizlere dünyayı verecektir. Başta da belirttiğim gibi bir şehri hayata geçirdiğiniz projelerle dünya şehri yapabilir. Dünyanın örnek gösterdiği bir il haline getirebilirsiniz. Ancak içinde yaşayan insanlar mutsuz olursa o yaptığınız hizmetler tam manasıyla amacına ulaşmış olamaz." dedi.