İZMİR (CİHAN)- AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Aydın Şengül, ilericilik adı altında köhnemiş kavramlara sığınarak siyaset yapanları eleştirdiğini belirterek, “Bizim ilericilik anlayışımız toplumu zenginleştirmektir.” dedi.

Seçim çalışmalarına Bornova’daki sivil toplum kuruluşları ziyaretleri ile devam eden AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Aydın Şengül, Karadeniz Kültür Derneği’nde düzenlenen toplantıda, milletvekili seçildiği takdirde koltuktan güç alan değil, koltuğa güç katan bir siyasetçi olacağını söyledi.

Sivil toplum kuruluşlarının, vatandaşla devlet arasında köprü görevi üstlendiğine işaret eden Şengül, İzmir’in yeniden imarında bu ve buna benzer kuruluşlarla işbirliğine gideceğini belirtti. Şengül, “Halka hizmet için, toplumun her kesiminin görüş ve önerilerini alacağız. Biz bazıları gibi ilericilik adı altında köhnemiş, modası geçmiş kavram ve ideolojilere sığınarak popülist politika yaparak halkı kandırmıyoruz, iş yapıyoruz. İlericilik anlayışımız ise ne milleti aşağılamak ne de kılık kıyafete takılarak polemik yaratmaktır. Biz halkın iktidarını perçinlemek için varız.” diye konuştu.

AK Parti iktidarının, önümüzdeki dönemde işsizlik oranını yüzde 5’e düşüreceğini belirten Şengül, “Bu istikrar sürecek, ekonomimiz canlanmaya devam edecek. Yeni istihdam alanları artacak ve işsizliğin de önüne geçmiş olacağız.” şeklinde konuştu.
Kazım Dirik Mahallesi'ndeki esnaf ziyaretleri sırasında esnafa ve vatandaşlara çam fidanı dağıtmayı da ihmal etmeyen Şengül, bir esnafa verdiği fidanı beraber toprağa dikti.
CİHAN