Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçimlerde mutlaka sandığa gidilmesi gerektiğini belirterek, sokak yerine sandığa gidilmesi gerektiğini söyledi. 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 2 günlük Denizli ziyaretlerinin 2.gününde sabah erken saatlerde Babadağ ilçesine gitti. Devlet Bahçeli’ye ilçe ziyaretlerinde MHP Genel Başkan yardımcıları Şefkat Çetin, Emin Haluk Ayhan, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri de eşlik etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Bahçeli, ilk olarak Babadağ Belediyesi’ni ziyaret etti. Daha sonra belediyenin önünde toplanan kalabalığa hitap eden Bahçeli, seçimler için sandık vurgusu yaptı.
Yaklaşan yerel seçimlerde tüm partilerin adayının değerli olduğunu belirten Bahçeli, ‘’Biz her adaya saygı duyuyoruz. Hepsine de başarılar diliyorum. Bu seçimlerde sadece yerel seçimler değil ardından gelecek cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerini gerçekleştireceğiz. O yüzden bu seçime önem veriyoruz’’ dedi.
SANDIĞA MUTLAKA GİDİN
Vatandaşların hangi siyasi partiye mensup olursa olsun mutlaka sandığa gitmesi gerektiğini kaydeden Bahçeli, ‘’Seçimlerin katılımını yüksek tutun. Burada tanıdığınız kim varsa sandığa götürün. Oylarını kullansınlar. Sandığa mutlaka gidiniz ve mutlaka oyunuzu kullanınız. Çıkan her sonuca saygı duyarız. Bu demokratik hakkı herkes kullanmalıdır. 30 Mart seçimleri geleceğimiz için önemli başlangıç olacaktır’’ diye konuştu.
‘HER GÜN KADIN CİNAYETLERİNİ TELEVİZYONLARDA GÖSTERMEYE MECBUR MUSUNUZ’
Ülkede kadın cinayetlerinin hergün televizyonlarda gösterilmesine tepki gösteren Bahçeli şöyle konuştu: ‘’Dış borçlar yükseldi. Krediler arttı. Gelir dağılımında adaletsizlikler var. Buradan medya gruplarına, televizyon sahiplerine sesleniyorum. Her gün sabahları kadına yapılan şiddeti ve cinayeti göstermeye mecbur musunuz? Bir evdeki geçim darlığı olunca bundan sonra olan gerginlik bu televizyonlarda aklını çeler. Evlerde katliamlar oluyor. Farkında değil misiniz? Boşanmalar arttı. Toplum çok gerildi. Hoşgörümüz azaldı. Büyükşehirlerde minibüsün kapısında millet birbirine yer vermiyor. Ardından kavga ve bıçaklama oluyor’’.
Doğu ve Güneydoğu’da ülkenin bölünmenin eşiğine geldiğini kaydeden MHP Lideri Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Suriye’de Batı Kürdistan kuruldu. Irak’ta Barzani emminin oğlu olmuş. Canı sıkılsa ya Ankara’ya ya Diyarbakır’a geliyor".
Türkiye’de vatandaşların sokak yerine sandığa gitmesini isteyen Bahçeli, ‘’Sandık önemli bir demokratik seçimdir. Sokak yerine sandığa gidilmelidir. Sokaktaki kavga yerine sandıkta tercihimizi yapalım. Türkiye’ye yanlış yapan varsa tepetaklak sandıktan atın gitsin. Sokaklarda kavgalar birçok aileyi kötü etkiler. Bunları geçmişte biz yaşadık. Bunu en iyi biz biliriz. Bu sandıkta vereceğiniz oylarla hükümeti uyarın’’ diye konuştu.