Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli teşkilatında dar kapsamlı seçim hazırlık toplantısı yapıldı. İl binasında gerçekleşen ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı toplantıda partinin izleyeceği yol haritası da belirlendi. 
Toplantıda, AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekilleri ve Milletvekili adayları Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Osman Yüceliş, Emin Okkaya, Peral Uluköy, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, il yürütme kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları, kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimleri de hazır bulundu. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, 2004 yılında yapılan seçimlerde çok kısa bir zaman olmasına karşın yüzde 51,5 oy alarak büyük bir başarıya imza attıklarını bu seçimlerde daha şanslı olduklarını söyledi. 

“ALLAH UTANDIRMASIN”
“Allah utandırmasın” diyerek sözlerine başlayan Başkan Tin, “Aday adaylığı sürecimizi başarılı bir şekilde tamamladık. Artık adaylarımız belli oldu. Gün, geriye dönüp bakma günü değildir. Bu saatten sonra önümüze bakıp partimizin başarısı için çalışacağız. 2004 seçimlerinde Türkiye genelinden çok daha fazla oranda oy alarak kısa zamanda büyük bir başarıya imza attık. Yine bunu başarabilecek durumdayız. O dönem ile bu dönem arasında fark var. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de öncelikli görevlerimizden biri sandığa ve oylarımıza sahip çıkacağız” dedi. 

TÜRKİYE’Yİ DANTEL DANTEL İŞLEDİK
7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan ve birlik içinde yola devam edilmesini isteyen Başkan Tin, “Her seçimin kendisine has özelliği vardı. Ancak bu seçimler, diğer seçimlerden çok daha önemli. Türkiye’nin şahlanışını taçlandıracak olan seçim bu seçimdir. Bu seçim Türkiye’nin kaderini değiştirecek bir seçimdir. Bu süreç belki kolay olmayacak. Biliyoruz ki bu süreç çok sancılı olacak. İlimizde 140 bin yeni oy kullanacak seçmen var. Biz bu seçmenlere yapacaklarımızın yanında iktidarda kaldığımız 13 yıl boyunca yaptıklarımızı anlatmamız yeterli olacaktır. Türkiye’yi dantel dantel işledik. Yeni oy kullanacak olan vatandaşlarımıza özellikle genç nüfusa eski Türkiye’yi ve günümüz Türkiye’sini çok iyi anlatmamız lazım. 

“BU DAVA TÜRKİYE’NİN DAVASIDIR”
AK Parti Denizli Milletvekili Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de konuşmasında, Yeni Türkiye vurgusu yaparak 7 Haziran’daki seçimlerin hayati önem arz ettiğini bildirdi. Zeybekci, “2004 yılı Türkiye için kırılma noktası oldu. Yüzde 22’lerden yüzde 51,5 oy aldık. Şimdiki hedefimiz de Başbakanımız Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Denizli için istediği yüzde 60 oy oranını yakalamaktır. Türkiye, iktidara kim gelecek onu tartışmıyor. AK Parti’nin yüzde kaç oy alacağını tartışıyor. 2004’te yaptığımızı yeniden yapabiliriz. Bu çocuk oyuncağı. Biz istediğimiz zaman her şeyi başarabiliriz. Bu dava Türkiye’nin davasıdır. Bu dava, bu coğrafyanın davasıdır. 2004 mantığını yeniden oturtacağız. Muhalefetin merkezde yaptığı mitingleri bizler ilçelerde yapacağız” dedi.