AK Parti Denizli eski Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan, yeni yasama yılının açılış gününde Denizli Milletvekillerini makamlarından ziyaret etti.
 
Adı bir süredir Pamukkale İlçe Belediye Başkanlığı için anılan AK Parti Denizli eski Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Birtan Şahan son olarak AK Parti Denizli Milletvekillerini Ankara’da makamlarında ziyaret etti.Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin yeni yasama döneminin açılış gününde AK Parti Denizli Milletvekili MKYK üyesi Nihat Zeybekci, Bilal Uçar, Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak'ı ziyaret eden Şahan, “Ankara’ya gelerek Denizli’mizin temsizlcileri vekillerimizi ziyaret ettik. Onlar ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Şehrimizi daha iyi yerlere getirmek adına var var gücümüzle çalışacağız. Bunun içinde fikir alışverişinde bulunduk. Tüm vekillerimizin yeni yasama yılını kutluyorum ve hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
 
Ayrıca Şahan, Cuma günü basın açıklaması düzenleyerek, Pamukkale İlçe Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmen ilan edecek.