AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Muhammet Bekir Ege, seçim çalışmaları kapsamında Akhan Pazaryerini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Çalışma hayatına ilişkin reformlara devam edeceklerini vurgulayan Ege, “Bir yandan istihdamın gelişimine sağlıklı bir zemin oluştururken, diğer yandan işletmelerimizin rekabet gücünü artıracağız“ dedi.

Seçim çalışmalarını her gün farklı bir bölgede sürdüren AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Muhammet Bekir Ege, Akhan Pazaryerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayı Muhammet Bekir Ege, 1 Kasım seçimlerinde tekrar istikrarın sağlanması için destek istedi. AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Muhammet Bekir Ege, “Bugün Akhan Pazaryerinde vatandaşlarımızla buluştuk. Onların sorunlarını ve isteklerini dinledik. 7 Haziran’dan sonra oluşan siyasi tablodan pazar esnafımız memnun değil. Pazarcılarımızda istikrardan yana. Aldığımız tepkiler ise AK Parti’nin tek başına iktidar olacağı yönünde. İstikrarsız bir ortam hiçbir esnafımıza ve vatandaşımıza yaramıyor. Onlarda istikrar ortamının tekrar geri gelebilmesi için gereken çabayı en az bizler kadar gösteriyor” dedi.

“İşletmelerimizin rekabet gücünü artıracağız”

Milletvekili Adayı Ege, konuşmasını şöyle sürdürdü: “AK Parti olarak, önümüzdeki dönemde de insanı merkeze alan bir zihniyet içerisinde çalışma hayatına ilişkin reformlarımıza devam edeceğiz. Bir yandan istihdamın gelişimine sağlıklı bir zemin oluştururken, diğer yandan işletmelerimizin rekabet gücünü artıracağız. Kısmi zamanlı çalışma, staj, prim desteği gibi araçlarla ve bilgi toplum şartlarında gelişen yeni işlerle genç ve kadın istihdamını artıracak bir çalışma ortamı oluşturacağız.”