Çivril İlçesi'nde partililerle buluşan Sezer Cihan, burada Çivril'in Denizli için önemli bir yeri olduğunu ifade ederek, alt-üst yapı ve ulaşım aksları ile Çivril'in gelişeceğini söyledi.

Çal'da gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Çivril İlçesi'ne geçen ve parti binasını ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Sezer Cihan, büyükşehir olan Denizli'nin yapısal anlamda çok büyük değişikler olacağını ifade etti. İlçe Başkanı Ümit Çelik ve partililer tarafından karşılanan Cihan, Belediye yapılanmasında alt birimler kurulacağını söyleyen Cihan, "Ben 9 yıldır büyükşehir belediyeciliği anlamında tecrübeliyim. Eğer oluşumu bilemezseniz yapılanmayı tamamlayana kadar en az iki yıl kayıp olur" dedi. Büyükşehir Denizli'nin en büyük eksikliğinin asfalt şantiyesi olacağı üzerinde duran Cihan, "Denizli'nin büyüyen görev alanlarına hizmet edebilecek mahallelerine hızlı, kalitesi yüksek yolu ile kaldırımı ile düzenleme yapabilecek asfalt şantiyesi ve alt-üst yapı atölyesi kurulacak. Aktepe'deki asfalt şantiyesi kalkacak. Yerine kapasitesi yüksek verilen sözlerin zamanında yerine getirileceği ve ilin tamamına hizmet edebilecek
güce sahip asfalt şantiyesi kurup verdiğimiz her sözü zamanında yerine getireceğiz. Bütün mahalle ve köylerin ihtiyacı bu asfalt şantiyesi ile karşılanacak" dedi.