Terziler Odası ve Lise Caddesi, Kayıhan mahalle sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, Denizli’nin son 10 yılda hak ettiğini aldığını söyledi ve ekledi; “Hizmetlerimizle Pamukkale’nin adını dünyaya yazdıracağız.”

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin’e başarı temennileri her geçen gün çığ olup büyüyor. Esnaf ve vatandaşlarla sıkı bir iletişim içinde olan Gürlesin, programında bu kez Terziler Odası, Lise Caddesi ile Kayıhan mahalle sakinleri ve esnaflar vardı.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, Esnaf ve vatandaşlarla sıkı bir iletişim içinde olduklarını dile getirdi. Denizli’nin son 10 yılda ne kadar değiştiğini vurgulayan Gürlesin, “Denizli’miz son 10 yılda hak ettiği değeri aldı, adeta çağ atladı. Yapılan hizmetler, projelerle dünya kenti olma yolunda hızlı ilerliyor. Denizli’miz 10 yıl önce büyük bir köydü. Bırakın hizmet etmeyi kendi söküklerini bile dikemiyordu. Çok şükür o günler geride kaldı. Şimdiye kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak olan hizmetlerle Pamukkale de adını dünyaya yazdıracak” dedi.

ODA BAŞKANINDAN ÖVGÜ

Terziler ve Tuhafiyeciler Odası’nı ziyaret eden Hüseyin Gürlesin, yeniden Başkan seçilen Atalay Coza’yı tebrik etti. Gürlesin’in bu ziyaretinin kendilerini sevindirdiğini vurgulayan Coza, “Büyük işler için büyük hayaller ve büyük projeler üretmek gerek. Çok şükür Denizlimiz son 10 yılda vizyon kent olmayı başardı. Denizlimiz için yaptığınız hizmetleri herkes gördü, eminim ki bu hizmetlerinizi daha da büyütüp Pamukkale daha yaşanılabilir bir ilçe olacaktır” dedi.

“AK İLÇELER, MUTLU İNSALAR OLACAK”

Ziyaretlerini Kayıhan Mahallesi ve Lise Caddesi üzerindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sürdüren AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, vatandaşlar tarafından yine sevgi seliyle karşılandı. Her fırsatta Denizli’nin uyum içinde çalışması gerektiğini vurgulayan Gürlesin, “Denizli merkez olarak bilinen yer Merkezefendi ve Pamukkale olarak iki ayrı ilçeye ayrıldı. Burada önemli olan bu beldelerin Denizli Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalışması gerekiyor. Bu uyum Denizli'nin kaynaklarını kullanmasında çok önemli. Bize yetki verilecekse uyum sağlanması amacıyla tam yetki verin. İlçe belediyeler ile Büyükşehir arasında uyum olmazsa Denizli kaybeder. Bu uyum çok önemli. Biz inanıyoruz ki Ak ilçelerle Denizli daha mutlu olacak” dedi.