Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Genel Meclisi Başkanı olduğu dönemde geleneksel hale getirdiği bütçe yemeğini, Pamukkale Belediyesi’nde de sürdürdü. Başkan Gürlesin, 2015 Yılı bütçesinin hazırlanmasında emeği geçenlere yemek verdi.
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ev sahipliğinde Polisevi’deki yemeğe Başkan Yardımcıları, Veli Demir, Fahrettin Göksu, Abdullah Sevinçli, Selim Arkan, Türkay Gözlükaya, meclis üyeleri, birim müdürleri ile bütçenin hazırlanmasında görev alan personeller katıldı. Etkinlikte belediyenin Nisan 2014’den bugüne yaptığı tüm çalışmalar kısa film şeklinde davetlilere sunuldu. 

2015 YILI FARKLI OLACAK

Başkan Gürlesin, katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür ederek şunları söyledi, "
 Bu yemeğimiz, ilk bütçeyle ilk geleneksel yemeğin başlangıcı olacak. 30 Mart seçimlerinden sonra demokrasinin güzelliği olarak 3 siyasi partiden arkadaşlarla aynı çalışma ortamında aynı hedefe hizmet etme arzusunda yola çıktık. Görüş farklılıkları muhakkak olacaktır. Bunu çeşitliliğimiz, farklılığımız ve zenginliğimiz olarak görmek gerekir. Ama nihayetinde hepimizin amacı hizmet etmektir. Kimsenin farklı bir düşüncesi olamaz. Herkesin düşüncesini ve görüşlerini mecliste yansıtması için çalışıyoruz. Muhalefete en çok söz verilen meclisin belediyemiz olduğu söyleniyor. Ben de katılıyorum. Tek gündem maddesinde 4 saati aşkın oturum yaptık. Bütçe görüşmesini ilgilendiren mecliste 4 saatlik bir görüşme yapılıyorsa doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum. Her şey konuşulsun ki ortaya güzellik çıksın. Bundan sonraki süreçte de herkes fikrini düşüncesini ve projesini anlatmalı ki sınırlarımız içindeki 310 bin kişiye daha iyi hizmet verilebilelim. 2014’e göre 2015’in çok farklı olacağını düşünüyorum. Eserlerimiz ortaya çıktıkça bizimle eşdeğer belediyeler arasındaki farkın çok daha bariz ortaya çıkacağını düşünüyorum. Bu vesileyle 2015 bütçemiz hayırlı olsun. İnşallah güzel hizmetlere hep birlikte vesile olacağız."