Memleketi Denizli'ye ziyaret ve incelemelerde bulunmak için gelen Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, Bayramyeri ve Kaleiçi esnafını ziyaretinin ardından Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu ziyaret etti.

Merkezefendi Belediyesi girişinde karşılanan Bakan Nihat Zeybekci, daha sonra tüm personelin elini sıkıp hal ve hatırlarını sordu. Ardından makama geçen Bakan Nihat Zeybekci Merkezefendi Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili olarak Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’ndan bilgi aldı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Merkezefendi Belediyesine ziyaretinden memnun olduğunu ifade eden Başkan Subaşıoğlu, Belediye’nin çalışmalarıyla ilgili olarak Bakan Zeybekci’ye bilgiler verdi. Subaşıoğlu konuşmasında, “Sayın Bakanım sizin Belediye Başkanı olduğunuz dönemlerde Denizli’ye Büyükşehir yapma çabanızı çok iyi biliyorum. Çok şükür ki bugün sayenizde Büyükşehir olduk. İki de Merkez Belediyemiz oldu. Bunlardan Merkezefendi Belediye Başkanı olarak ben sizlerin desteği ile Merkezefendi İlçemize daha iyi hizmetler vermek istiyorum. İyi hizmetler doğrultusunda yolumuza devem edeceğiz İnşallah. Siz Denizli’de Belediyecilikte devrim gerçekleştirdiniz bunların hepsini biliyoruz. Yaptığınız bu çalışmaların Denizli’ye neler kazandırdığını da çok iyi biliyorum. Biz de bundan sonra aynı sizin gittiğiniz yoldan gideceğiz. İlçemize en iyi hizmeti verebilmek için çalışacağız. Hiç durmayacağız. Yola devam edeceğiz.” dedi.

MUHAMMET BAŞKAN BÜYÜK BİR ŞANS
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise “ 2004 yılında biz Denizli Belediyesi’nin başına geçtiğimizde birçok vaat de bulunduk. Denizli hak ettiğini alacak, Denizli Ege’nin vizyon kendi olacak, Denizli Dünya kentlerinden biri olacak demiştik. Bunları söz verirken hiçbir zaman kaygıya düşmedim. Biz her zaman şehrimizin çıkarlarını düşündük. Şimdi Denizli hak ettiğini aldı mı? Aldı. Denizli Ege’nin Vizyon Kenti oldu mu? Oldu. Denizli Dünya şehirlerinden biri oldu mu? Oldu. Denizli alt yapı üst yapı yeşil alan içme suyu, Pazar yerleriyle her şeyiyle mükemmel bir il hale geldi. Denizli belediyecilikte marka şehir haline geldi.” dedi.

Başkan Muhammet Subaşıoğlu’na övgüler yağdıran Bakan Zeybekci “ Muhammet Kardeşimi ben çok eksiden tanırım. Ona karşı büyük beğeni ve takdirle karşılıyorum. Muhammet Subaşıoğlu’nun Merkezefendi Belediye Başkanı olması ilçe açısından büyük bir şanstır. Muhammet Başkan çok iyi hizmetlere vesile olacak bir başkanımız. Biz her zaman bu kendin hizmetkârları olduk. Onlarda da her zaman hizmetkâr kardeşlerimiz olacak.” diye ifade etti.