CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Nadi Kılınçarslan, AK Parti ile birlikte ülke genelinde olduğu gibi Denizli’de de şehirleşmenin siyasete ve ranta feda edildiğini ileri sürdü. Denizli’ye modern şehircilik anlayışını getireceklerini belirten Kılıçarslan, “Denizli modern şehircilik anlayışından çok uzak aksine geri kalmışlığın büyük bir örneğidir. Sosyal belediyecilik anlayışına göre, evsiz, işsiz, sokakta insanlarımızın olmaması gerekiyor. Ancak, görünen o ki, onların anlayışına göre sosyal belediyecilik yurttaşına sadaka vermek ve bu sadakaya muhtaç etmektir. Böyle bir anlayışın dinimizde bile yeri yoktur. Bu bağlamda artık onların oyununu bozacağız ve şehri yeniden oluşturarak, açıkta ve muhtaç kimsenin kalmamasını sağlayacağız. Bizim belediyecilik anlayışımız budur” dedi. Yerel seçim hazırlıkları kapsamında ilçe, belde, mahalle ve esnaf ziyaretleri yapan Kılıçarslan, Denizli’de halkın belediyesinin kurulacağını bu konuda iddialı olduğunu belirtti. Özellikle varoşları kent merkezi haline dönüştüreceklerini ifade eden Kıçılarslan, “Belediye olarak yapacağımız her şeyi önce halkımıza danışacağız. Birlikte karar verip birlikte uygulamaya koyacağız. Bu nedenle en ücra yerlerde bile belediye olarak özel birimlerimiz olacak ve vatandaşlar burada isteklerini, kararlarını hatta projelerini bize ulaştırabilsinler. Ayrıca ayın belirli günlerinde, esnaflar, kadınlar, işçiler, şoförler, emekliler günlerimiz olacak. Böyle günlerde ben de yurttaşlarımız ile bire bir görüşme şansı yakalamış olacağım. Sorunlara da anında müdahale etme şansı yakalamış olacağım. Ben yaptım oldu, mantığıyla kesinlikle hizmet yapmayacağız” dedi.

www.haberdenizli.com
DENİZLİ'NİN İLK
ANDROİD CİHAZLARA UYUMLU
MOBİL HABER UYGULAMASI
oldu.
Google Play'den Ücretsiz indirebilirsiniz.
IPHONE UYGULAMASI da çok yakında hizmetinizde olacak...


Halka hizmet etmek en büyük ibadettir
Halka hizmet etmenin en büyük ibadet olduğunu, Büyükşehir belediye başkanı seçilmesi halinde her bölgeye adil ve eşit hizmet gitmesi için çalışacağını söyleyen Kılıçarslan, “Büyükşehir Denizli’nin her bölgesine adil ve eşit hizmet gitmesi için denge sağlayacağız. Bu bizim için çok önemlidir. Yurttaşlar arasında siyasi bir ayrım gözetmeyeceğiz. Hizmet ederken artık siyaseti unutacağız ve yapacağımız işlere bakacağız. Günümüzde işsizlik ve yoksulluk aldı başını gidiyor. İşsiz ve yoksulluk gibi en büyük soruna karşı çok büyük sosyal projelerimizi derhal hayata geçireceğiz. İşsizliği ve yoksulluğu yaşadığımız bu kentte bitireceğiz.” Diye konuştu.  İlkel belediyecilik anlayışının en büyük örneği olan AVM’lerin şehir içerisinde yapılması olduğuna dikkat çeken Kılınçarslan, “Şehir içindeki AVM’ler öncelikle ilkelliğin ve çağdışı anlayışın ürünüdür. Biz kent içinde yeni AVM’lerine izin vermeyeceğiz.  Böylece bakkal amcalarımız yeniden hayat bulacak. Bunun yanında diğer esnaflarımız da canlanmış olacak” dedi.
100 büyük proje
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yıl onuruna 100 mega projelerinin hazır olduğunu, sosyal projeler ile birlikte, kırsal kalkınmanın altını çizen Kılınçarslan, “Bilinçsiz siyasetin yarattığı varoşlara sosyal ve kültürel eşitlik, gençlerimiz için gençlik merkezleri ve yönetime katılım kolaylığını sağlayacağız. Kadınlara ve engellilere ekonomik güvence yaşam kolaylığı sunacağız. Ayrıca 7’den 70’e herkesin spor yapabileceği tesisler kurup, buralarda uzman öğreticileri istihdam ederek her kesimin ihtiyacına yanıt vermeye çalışacağız.” şeklinde konuştu.