AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç Aydın'ın en büyük üç sorunu bulunduğunu ve bunların da istihdam, marka, çevre sorunları olduğunu söyledi.

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç Kuşadası Pine Bay Otelde AK Parti ilçe teşkilatının düzenlediği iftar yemeğine katıldı. İftara Kuşadası İl Genel Meclisi Üyesi Metin Akar, AK Parti İlçe Başkana Ali Kara, Davutlar Belde Başkanı Zeynel Abidin Çengel, Güzelçamlı belde başkanları ve Kuşadası AK Parti meclis üyeleri ve yöneticileri tam kadro katıldı.

Milletvekili Kılınç iftar yemeğinde yaptığı konuşmada “Aydın ilinin en büyük sorunlarını üç başlıkta toplayabiliriz, bunlar da istihdam, marka, çevre sorunlarıdır. Aydın’ın marka değerlerinin başında Kuşadası var. Ancak müteşebbisler de Kuşadası’ndan uzaklaştırılıyor.” dedi.

Kılınç “Aydın’ın bir başka marka değerinin de uzun yaşam olduğunu belirtip, İzmir EXPO’dan Aydın'ın sağlık turizminin de gereken payı alacağını ifade etti. Kılınç değerleri ortak akılla ortaya çıkarmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.