ADANA (CİHAN)- AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dün İstasyon Meydanı'nda düzenlediği mitinge gösterilen ilgiden dolayı Adanalılara teşekkür etti.
        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Adana'da onbinlere seslendiğini belirten Gürkan, “İstasyon Meydanı'nda tarihi bir buluşma gerçekleşti. Bu tarihi buluşmaya şahitlik eden Adanamızın onurlu duruşu, sıcak ve coşkulu misafirperverliği bizlere daha fazla hizmet etme heyecanı kazandırdı. Bugüne kadar İstasyon Meydanı'nda gerçekleştirdiğimiz en coşkulu ve kalabalık bir miting oldu.” dedi.
        12 Haziran'da AK Parti'nin Türkiye’de ve Adana’da uzak ara birinci olacağını ifade eden Gürkan, şunları kaydetti: “Milletimiz son 8,5 yılda yapılan hizmetleri biliyor, 2002 öncesi Türkiye’yi yeniden yaşamak istemiyor. Hizmetlerin devam etmesini, istikrarın sürmesini ve 2023 hedefimize birlik beraberlik içerisinde daha güçlü yürümek istiyor. Adana 8,5 yılda gerçekleştirdiğimiz hizmetlere sahip çıktı. İstismar siyaseti yapanlara boş vaatlerde bulunanlara çetelere sırtını dayayanlara gereken cevabı verdi. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın artık ustalık dönemine girdik bundan önceki hizmetlerimizin çok daha fazlasını milletimizin bizlere vereceği güçle yapmaya devam edeceğiz. Aydınlık yarınlarımızı ve güçlü Türkiye’yi beraber kuracağız. Miting hazırlığında emeği geçen tüm parti teşkilatı arkadaşlarıma ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.”
CİHAN