İZMİR (CİHAN)- AK Parti İzmir 2. bölge milletvekili adayı Hamza Dağ, Kemalpaşa'da 5. Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren küçük esnafla buluştu.
Hamza Dağ, dünya genelinde yaşanan küresel krize rağmen AK Parti iktidarında yapılan reformlar sayesinde ekonominin büyüyerek gelişmeye devam ettiğini dile getiren ve Türkiye'nin bu sınavdan başarıyla geçtiğini ifade etti. Dağ, “Bugüne kadar seçim ekonomisi uygulamadık, bugünden sonra da uygulamayacağız.” dedi.
Sosyal devlet olmanın gereklerini yerine getirmeye devam edeceklerini belirten Dağ, ekonomik programların temel unsurlarından asla taviz vermeyeceklerini vurguladı. Yatırımların süreceğini ve hali hazırdaki değişim hareketinin artarak devam edeceğinin altını çizen Dağ, şöyle konuştu: “Kalkınmanın temeli üretimden geçiyor. Üretimi artırmak demek, refahı da artırmak demektir. Sanayicinin ve üretenin yanında olalım ki milletimiz kazansın, ülkemiz daha fazla gelişsin. Ülkemiz ve vatandaşımıza en iyi hizmeti sunabilmek için gece gündüz çalışıyoruz.”
Seçimden sonraki sürece de değinen Dağ, milli gelir seviyesini yukarı çekmek için çalışacaklarını kaydetti. Dağ, “Amacımız daha yaşanabilir bir İzmir, daha yaşanabilir bir Türkiye'dir.” diye konuştu.

CİHAN