Geçtiğimiz ay MHP İl ve ilçe teşkilatlarında büyük bir değişim yaşanmıştı.Mehmet Fevzi Yeniçeri yönetimindeki il yönetimi görevden alınarak yerine genel merkezce Ferudun Ünal başkanlığında bir yönetim atandı. Ayrıca Pamukkale ve Merkezefendi İlçe yönetimleri de aynı süreçte görevleri son buldu ve yeni yönetimler atandı. MHP İl Başkanı Ferudun Ünal, Pamukkale MHP İlçe Başkanı Hasan Akgün, Merkezefendi MHP İlçe Başkanı Fatih Coşkun, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde toplantı düzenleyerek kongre süreçleri ve MHP içinde yapılan revizyonlarla ilgili bilgi verdi. 

İLÇE YÖNETİMLERİ DEĞİŞTİ
Merkezdeki iki ilçenin yanında Çivril Sarayköy ve Buldan İlçe teşkilatlarının da yeniden yapılanma sağladıklarını belirten Ünal, “Genel merkezce bu ilçelere de yeni yönetimler atandı. Bu değişimin sebeplerinin başında bilindiği üzere yerel seçimlere adaylık noktasında yönetimlerden bir çok isim istifa edere talip oldu. Ciddi bir açıklık oluşturdu bu durum. Ayrıca yerel seçimlerde mevcut oyların o ilçelerde çok düşmesi, ilçe yönetimlerinin performansı gibi kriterlere göre böyle bir süreç işletildi” dedi. 

KONGRE SÜRECİ BAŞLADI
Kongre süreçlerinin de başladığını açıklayan Ünal, “17 Kasım itibariyle MHP’nin kongre takvimi başlıyor. Denizli’de ilk ilçe kongremiz ise 29 Kasım’da yapılacak. İnşallah Şubat ayında il kongremizi de yaparak bu süreç tamamlanacak. Şimdiden hayırlı olsun. İl kongresine bende adayım. Delegelerimizin onay vermesi durumunda bu görevi sürdüreceğiz inşallah. Kongre süreciyle yenilenmiş, tazelenmiş, güçlü bir yapıya kavuşmuş bir MHP olarak genel seçim çalışmalarına başlayacağız. MHP’nin iktidara yürüyerek Türkiye’yi ekonomik çöküntüden, terör belasından, sosyal devletin her hücreye işlediği bir döneme ulaşacağız” dedi.