Delikliçınar Meydanı Yeni camii önündeki etkinliğe, MHP İl Başkanı Ferudun Ünal, MHP 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin,  Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Av. Yusuf Garip, Kadın Kolları Başkanı Av. Gülay Özcan, Kamu Sen İl Temsilcisi Turgay Demirtaş, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kazan kazangetirilen aşureler binlerce Denizliliye ikram edildi. 
MHP İl Kadın Kolları Başkanı Gülay Özcan da yaptığı konuşmada, “Muharrem ayının kutsiyetini hepimiz biliyoruz. Aşure ile insanlarımızın kaynaşmasına vesile olmaya çalışıyoruz. Kadın Kolları  olarak birçok etkinlik yapmaktayız bunlardan bir tanesi de aşure dağıtma etkinliğimizdi. Bu gün burada programımıza desteklerini esirgemeyen arkadaşlarımıza ve değerli Denizli halkına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BARIŞ VE VE HUZUR GETİRSİN  
MHP İl Başkanı Ferudun Ünal, Muharrem Ayı’nın  herkese ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini  diledi. Ünal “Böyle bir etkinlik düzenleyen Ülkü Ocakları ve Kadın Kollarımızı kutluyorum.  'Bu yıl da mübarek Muharrem ayına eriştik. Bu mübarek ayı doya doya yaşamak için, insanlık tarihinin en eski yemeği olan Aşure hayratını halkımızla paylaşmaktan mutluluk duymaktayız” dedi. MESUT GÜLER