MHP Denizli İl yönetiminin istifasının ardından Merkezefendi İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren ve Pamukkale İlçe Başkanı Hacip Kayalar da görevlerinden istifa etti. İstifa dilekçesini İl Başkanı Ferudun Ünal’a sunan Fırat Dağdeviren, “2009 yılından beri sürdürdüğüm görevimden milletvekili aday adaylığı için istifa ediyorum. Bu kutlu davaya ama teşkilatlarda ama teşkilat dışında hizmet etmeye devam edeceğim. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda bana desteğini esirgemeyen yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, İl başkanlarıma ve Genel Merkez yöneticilerime sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Dağdeviren’in ardından istifa dilekçesini veren Hacip Kayalar da konuşmasında, “Bu kutlu davaya hizmetimiz devam edecek herkesten helallik istiyorum” dedi.
İl Başkanı Ferudun Ünal ise, Genel Merkezimizin illerimizde başlattığı yeniden yapılanma çalışmalarının devam ettiğini belirterek şöyle konuştu: "Bildiğiniz gibi daha önce il yönetimimiz istifa etmiş bu kutlu görev bana tevdi edilmişti. Şimdi de yeniden yapılanma çalışmalarımız ilçelerde devam ediyor. İki arkadaşımıza da davamıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Tabi ki bizimle olmaya, bizimle çalışmaya devam edecekler.”
Fırat Dağdeviren, 2009’da MHP Denizli Merkez İlçe Başkanlığına seçilmiş Denizli'nin Büyükşehir olmasıyla birlikte Merkezefendi İlçe Başkanlığına, Hacip Kayalar da Pamukkale İlçe başkanlığına atanmıştı.
İki ilçe başkanının istifasının ardından Pamukkale İlçe başkanlığına Hasan Akgün, Merkezefendi İlçe başkanlığına da Fatih Coşkun’un getirilmesi bekleniyor.