MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, ilçe adayları belirlenirken bir hayli zorlandıklarını belirterek,partisine ilgi gösteren başkan adaylarına teşekkür etti. Bazı ilçelerde birden fazla adayın başvurduğunu belirten Yeniçeri, ‘’Bu da partimize olan teveccühün bir göstergesidir. İlçe teşkilatlarımızın da görüşleri ve tavsiyeleri gözönüne alınarak ilçe adaylarımızı belirlendi. Belirlediğimiz ilçe belediye başkan adaylarını önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz toplantı ile kamuoyuna tanıtacağız” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Merkezefendi ile Pamukkale ilçe belediye başkan adaylarını belirleme çalışmalarının devam ettiği kaydeden Yeniçeri, “Bize ulaşmış ve seçim kazanma potansiyeli olan bir çok arkadaşımız başkan adaylığı için başvuruda bulundu. Biz hepsine eşit mesafedeyiz. Bu görevlere talip olmak takdir edilecek bir durumdur.Tabi biz yine ince eleyip sık dokuyarak, bu iki ilçe ve büyükşehir belediye başkanlığını taşıyabilecek, Denizli halkının güvenini ve teveccühünü kazanabilecek adayı belirleyeceğiz” ifadelerini kullandı.
MHP’nin 2014’te yapılacak seçimlerde önce yerelde iktidar olmayı hedeflediğini belirten Yeniçeri, ‘’2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkanı ile 20 ilçe belediye başkanı seçilecek. Biz parti olarak başta büyükşehir belediye başkanlığı ile ilçe belediye başkanlıklarına talibiz.Yerel seçimlerde birinci parti olma potansiyelimiz var. Seçimlerde iddialıyız ve başarılı olacağımıza inanıyorum. Partimizi Denizli’de zafere taşıyacak planlamayı ve çalışmayı yapıyoruz. Her ilçede iddialı, kendine güvenen, bilgili adaylarla yola çıkıp başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.