Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Milletvekili aday adayı Nebi Çubukcu, partisinin, beklenilenin aksine oy alacağını ve bazı kesimlerin hesaplarını bozacağını belirterek, “MHP’yi küçümseyenler, ülkücüler üzerinden hesap yapanlar bu kez aradıklarını bulamayacak” dedi.

MHP’den milletvekili aday adayı olduktan sonra bütün ilçeleri turlayan, parti teşkilatları ile sohbet eden Nebi Çubukcu Bekilli ve Bozkurt ilçelerinde, ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Görüş alış verişinde bulunan ve partililerin çalışmalarını dinleyen milletvekili aday adayı Nebi Çubukcu, 7 Haziran seçimlerinde MHP’nin bütün hesapları alt üst edeceğini söyledi.
Ülkenin, AKP politikaları ile bölünme noktasına geldiğini, insanların dini ayırım üzerinden birbirine düşman edilmeye çalışıldığını dile getiren Çubukcu,”12 yıldır Türkiye, AKP politikaları yüzünden bölünme noktasına gelmiş ve insanlar ızdırap çekmeye başlamıştır. Türk-Kürt ayırımı ile bin yıllık kardeşlik bozulmaya çalışılmış, bu da yetmezmiş gibi dini ayrımcılık yapılarak birbirlerine düşmen hale getirilmiştir. Gerilimden beslenen AKP, bu kez istediğini alamayacaktır. Milliyetçiler üzerinde oynanan AKP oyunları deşifre olmuştur. MHP 7 Haziran seçimlerinde ezber bozacak ve hak ettiği oyu alacaktır. Taşkınlık yapanlar, Türk milliyetçilerini aşağılamaya çalışanlar, bu kez ağızlarının paylarını alacaktır. Türkiye MHP’nin her konuda haklı olduğunu görmüş, politikalarının Türk Milleti ve Vatanı için olduğunu görmüştür. Artık Türk Milleti uyanmış ve gerekeni yapmaya and etmiştir. MHP bu kez ezberleri bozacak ve layık olduğu yere gelecektir” dedi.