Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, bir günde üç ilçeyi ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. 
MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri ve yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Çivril, Çal ve Bekilli ilçelerini ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen İpek, destek istedi. İlçe halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılanan İpek, Denizli’de seçimim kazanması durumunda yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Vatandaşa hitaben konuşan İpek, “Önümüze bir hedef koyduk. Büyükşehir Belediye başkanlığını kazanmak istiyoruz.Adaylığımız açıklandıktan sonra hemen çalışmalara başladık. İl Başkanımızla birlikte ilçe ilçe, köy köy geziyoruz. Koyduğumuz hedefi gerçekleştirmek için Denizli’yi adım adım dolaşıyor, vatandaşlarımızla birlikte oluyoruz. Seçim tarihine kadar buralara defalarca geleceğiz. Denizli’yi modern, yaşanabilir, sorunları çözülmüş ve sosyal hayatı üst düzeye çıkmış bir şehir yapacak projelerimiz hazır bunu zamanı geldiğinde sizlerle paylaşacağız. Ben sizlerden şunu istiyorum. MHP kadrolarına güvenin” dedi.