MHP’de  bir süre Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Muhammet Aydoğdu, yaklaşık bir yıl önce istifa ettiği MHP 'den kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevkedildiğini basından öğrendiğini belirterek, “Uzun süredir partide  yaşanan başarısızlığı üstlenmeyen, sebebi başka yerlerde arayan parti genel merkezinin tavrı ve tutumu karşısında sabretmenin zor olduğunu düşünerek, 29 Şubat 2016’da partiden istifa ettim. Ama genel merkez öyle başarılı bir il yönetimi atamış ki, partiden yaklaşık bir yıl önce istifa etmeme rağmen beni de kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk etmişler. Bu yaşananlara baktığımda istifa kararımda ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anladım. Mecvut il yönetiminin, bu partiye kim üye kim değil, haberi yok. Sorsanız partinin kaç üyesi olduğunu dahi bilmezler vah benim yarım asırlık çınarım kimlere kaldı.” dedi.

Aydoğdu, açıklamasının sonunda partiden ihraç zevkini  Balgat’ın atadığı il yönetimine tattırmadığı için de mutlu olduğunu söyledi.
 
MHP AYDIN İL YÖNETİMİ FESHEDİLDİ SOSYAL MEDYA ÇALKALANDI

MHP Başkanlık Divanı’nın aldığı karar uyarınca MHP Aydın il yönetimi feshedildi. Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin imzalı yazının Aydın Valiliği’ne ulaştığı belirtildi. Yazıda MHP Aydın İl Başkanlığı'nın feshedildiği, yeni görevlendirmenin kısa süre içinde yapılacağı kaydedildi. Aydın İl yönetiminin feshedilmesi sosyal medyada çok konuşuldu.

Kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevkedilen eski İl Başkanı Yasin Öztürk,  “Şimdi ne olacak Aydın MHP il teşkilatı görevden alınmış kaldık mı ortada.” paylaşımında bulunurken, eski İl Başkanı İbrahim Ekiz ise, “Bizi kim ihraç edecek kardeşim. Yine ortada kaldık. Allahın sopası yok. Denizli’deki Ülkücüleri Aydın İl Disiplin Kuruluna ihraç için sevk edenler bugün Aydın il yönetimini görevden aldı” şeklinde paylaşımda bulundu.