AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan 222 Dev Proje’nin ayrıntılarını Denizlililer ile paylaşmaya devam ediyor. 2004 yılında Denizli'de başlayan yerel hizmet destanının yeni dönemde de tüm hızıyla süreceğini belirten Osman Zolan, önümüzdeki dönemde hayata geçirecekleri ulaşım projeleri çerçevesinde yeni köprülü kavşakları Denizlililer’in hizmetine sunacaklarını açıkladı.

YENİ KÖPRÜLÜ KAVŞAKLARLA TRAFİK SORUNU TARİHE KARIŞACAK
Geride bıraktıkları 10 yıllık süreçte ulaşım alanında da hizmet destanları yazdıklarının altını çizen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, "2004 yılında yola çıktığımızda Denizli'de köprülü kavşaklar yoktu. Kent merkezinde trafik kaosa dönüşmüştü. Kullanılabilecek tek bir üst geçit bile yoktu. Toplu ulaşım berbat durumdaydı. Biz Denizlimiz’in bu makus talihini yenmek adına gece gündüz çalıştık. Dönemin Belediye Başkanı olan Sayın Nihat Zeybekci Bakanımız’dan görevi devraldıktan sonra aynı aşk ve şevkle hizmete devam ettik. 10 yıl önce Denizlili kardeşlerimiz Buharkent'e, Nazilli'ye, Aydın’a imrenir durumdaydı. Şükürler olsun ki, bugün İzmirliler, Aydınlılar, Muğlalılar ve daha birçok ilde yaşayan vatandaşlarımız Denizlimiz’e imrenir hale geldi” dedi.
Ulaşım projeleri içinde büyük bir öneme sahip olan köprülü kavşaklar ile trafikte ciddi bir rahatlama yaşandığını kaydeden Osman Zolan, “Şimdi ise köprülü kavşaklarımıza yenilerini ekleyeceğiz. Bu çerçevede önümüzdeki dönemde Denizlimiz’in farklı bölgelerinde yeni köprülü kavşaklar yapacağız. Bu projelerimizi hayata geçirdikten sonra kentimizdeki trafik sorunu tarihe karışacak" şeklinde konuştu.

ÜÇGEN MEYDANI’NA KATLI KÖPRÜLÜ KAVŞAK
Üçgen Katlı Köprülü Kavşağı’nı bu dönem içerisinde tamamlayacaklarını ve adeta Denizli’nin simgesi haline gelecek bir projeye imza atacaklarını ifade eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan; Ankara, Antalya ve İzmir istikametinin orta noktasında inşa edilecek kavşağın farklı bir yapıya sahip olacağını ve bölgedeki trafik sorununu tamamen ortadan kaldıracağını vurguladı.

GÜMÜŞLER, ZEYBEK VE ORGANİZE SANAYİ KÖPRÜLÜ KAVŞAKLARI
Kent merkezinde Üçgen Meydanı haricinde Gümüşler Akçeşme ve Zeybek kavşaklarında da köprülü kavşak projelerini hayata geçireceklerini dile getiren AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, “Trafik yoğunluğu yaşanan bu bölgelerimizi de köprülü kavşaklarla tanıştırarak kent merkezindeki trafiği tamamen rahatlatacağız. Bu sayede İzmir, Ankara ve Antalya yolları üzerinde hızlı, konforlu ve kesintisiz bir ulaşım imkanı sağlamış olacağız” dedi.
Kent merkezi dışında da Organize Sanayi Kavşağı’nda bir köprülü kavşak daha inşa edeceklerini anlatan Osman Zolan, sözlerini şöyle tamamladı: “Organize Sanayi Bölgesi’nin girişinin bulunduğu kavşak oldukça yoğun bir trafiğe sahip. Aynı zamanda Ankara Kara Yolu üzerindeki kara noktalardan biri. Burada hayata geçireceğimiz köprülü kavşak projemiz ile yalnızca trafiği rahatlatmakla kalmayıp, trafikte seyreden tüm vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini de güvence altına almış olacağız”.