Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Kazım Arslan, seçim çalışmalarına başladı.
Geçen hafta aday adaylığı sürecinin ardından genel merkezce adaylığı tescillenen Kazım Arslan, CHP İl Başkanlığı'nda düzenlenen mitingde partililere seslendi. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı miting alanına alkışlarla gelen Arslan, parti binasındaki balkondan önce vatandaşları selamladı. Mitinge ayrıca CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, Merkez Efendi Belediyesi adayı Arif Balkanay, Pamukkale Belediyesi Adayı İbrahim Vural, ilçe başkan adayları partililer ve vatandaşlar katıldı.

Denizli'nin en büyük sıkıntılarının başında işsizliğin geldiğini belirten Arslan, "Kadınlarımız gençlerimiz işsiz bunlara yeni iş kolları açacağız. Ulaşımda çığır açacağız ve Denizli'ye raylı sistemi getireceğiz. Belediye ve kamuya ait yerlerin elektriklerini kendi üretmeleri için projeler geliştireceğiz ve güneş enerjisi ve rüzgar enerjisinden yararlanacağız" dedi

Şu ana kadar vatandaşın yüksek fiyatta su faturası ödediğini belirten Kazım Arslan, "İktidara geldiğimizde şehir merkezinde ve ilçe ve köylerde suyun tonu 50 kuruş olacak. Denizli için hizmet edeceğiz. Her yaptığımız iş Denizli için olacak" diye konuştu.

Konuşmasını tamamladıktan sonra merkez ilçe ve diğer ilçe belediye başkan adayları ile birlikte vatandaşları selamlayan Arslan, elindeki güvercini de diğer partililer ile birlikte gökyüzüne saldı.