CHP Denizli Milletvekili A. Adayı Kazım Arslan partililere; "Beni Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığım dönemi boyunca desteklediniz. Sizlerin destekleri ve yoğun çalışmamız ile partimizin %31'de olan oyunu %40'a çıkararak ciddi bir oy yükselişi yakaladık. Ben Büyükşehir seçimlerinden sonra seçim büro mu kapatmadım, durmadan çalışmalarıma devam ettim. Gezmediğim ilçe, gitmediğim mahalle ve köy kalmadı. Ulaşabildiğim herkesin elini sıktım. Şimdi sizlerden yeniden destek bekliyorum. Partimizin %40'da olan oyunu korumak için aday adayları arasında karar verirken beni de mutlaka tercih edin. Yeniden birlikte çalışıp birlikte başaralım.Ben Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde kazanmak için hayatımı ortaya koydum. Ve maalesef kazanmış olduğumuz seçimi sandıkta kaybettik, sandıklarımıza sahip çıkamadık. Yaptıkları oy hilelerini ve süistimallerini belgeleri her zaman elimde mevcut oldu gittiğim yerlerde de bunları gösteriyorum" dedi.

Arslan; "Arkadaşlar ben sizlerden bir kez daha destek istiyorum. Bu kardeşinizin verdiği emekleri unutmamanız gerektiğini düşünüyorum ve seçiminizi yaparken bunu da göz önüne koymanızı sizden rica ediyorum. Ben siz partili dostlarıma güveniyorum. Şunu unutmamanız gerekmekte, güzel bir listeyle CHP Denizli'de birinci parti olacaktır. %40'a çıkarmış olduğumuz oyumuzu korursak ve muhafaza edebilirsek, üzerine de yapacağımız çalışmalarla Denizli'den Ankara'ya 4 milletvekili göndermemiz kaçınılmazdır. CHP'nin Türkiye’de iktidar olması kaçınılmazdır" dedi.

Partililerin alkışlarının hiç kesilmediği konuşmanın ardından, partililerle tek tek konuşan Kazım Arslan, CHP'yi Denizli'de 1. parti yapma sözü vererek, 4 milletvekilini Ankara'ya gönderme sözü verdi.