Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Aday Adayı Kazım Arslan, yaklaşan 07 Haziran milletvekilleri seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Arslan’a her gittiği yerde ilgi her geçen gün artıyor.

Son olarak partili kadınlarla bir araya gelen Kazım Arslan,  Atatürk’ün çizgisinden asla taviz vermeyeceklerini  Türk kadınının başlarının tacı olduğunu belirterek bu ülkenin şekillenmesinde ve içine düştüğü durumdan  çıkmasında en büyük görevin kadınlara ait olduğunu söyleyerek, özellikle Denizlili kadınlarla CHP’nin iktidar yürüyüşünde beraber olacaklarını belirtti. Kazım Arslan “Sizler bizim ablamızsınız, kardeşlerimizsiniz, analarımızsınız ve kızlarımızsınız sizlerle ülkemizde bozulan hukuk sistemini ve toplumsal barışı tekrar sağlayacağız. 7 Haziran’da Denizlili kadınlara çok büyük görev düşmektedir dedi. CHP  iktidarında kadınlarımız toplumda hak ettiği yere gelecek, ülke ekonomisinde ve  kalkınmasında öncü rol oynayacaktır." dedi.
Kadınlar ile ilgili projelerinden de bahseden Kazım Arslan "Evinize ekmek götürmek için sizler çalışıyorsunuz, sizler aynı zamanda birer annesiniz. Çocukların eğitimi, özellikle okul öncesi eğitimi konusunda büyük sıkıntıları olan kadınlarımızın kreş ve çocuk yuvası sorunları CHP iktidarında mutlaka çözülecektir.  Okul öncesi eğitim ücretsiz olacaktır dedi.  Mevcut iktidarın ve  çevresinin  eşitlikçi olmayan kadınlara bakış açısı  ne yazık ki  toplumda infiale  neden olmuştur.
Ayrıca  kadınlarımızın aktif siyaset yapabilmesi  için 19 ilçeye  araç göndererek kadınların sokaklarda daha etkin olmasını sağlayacaklarını kaydeden CHP Denizli Milletvekili A.  Adayı Kazım Arslan, kadınlarımız evlere tek  tek  girerek  CHP’nin iktidarı için çalışacaklardır. Parti ayrımı yapmadan, geçmişte hangi partiye oy vermiş olursa olsun toplumun tüm kesimlerini kucaklayan anlayışımız olacaktır dedi. Kadınlarımıza bu seçim döneminde çok iş düşüyor diyen Arslan, sizden en büyük isteğim çalışmanız, yorulmadan, usanmadan bu mücadele içinde olmanızdır." diye ifade etti.
Partili kadınlarla yapılan toplantıya CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Kazım Arslan’ın eşi Nursel Arslan da katıldı. Kadınlarla beraber seçim öncesi yapılabilecek işlemler hakkında bilgi alışverişinde bulunan ve seçim çalışmalarını masaya yatıran Nursel  Arslan,  "Partili kadınların fikirlerini dinleyerek seçim stratejisi üzerine planlamalar yapılmasında katkıda bulundu. Sokaklarda aktif olarak rol alacağını kaydeden Nursel Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Adaylığı döneminde de Kazım Arslan’ın seçim çalışmalarında her zaman yanında bulunduğunu ve eşine her zaman destek çıkacağını kaydetti. Denizli’de % 31’lerde olan oy oranını örgütüm ve partililerim gayreti ile % 40’a çıkardık. Şimdi ise asıl amacımız Denizli’de CHP’yi  1. parti çıkararak iktidara yürümektir." dedi.