Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli İl Başkanı Necip Filiz, göreve gelmesinin ardından ilk ziyaretini Buldan’a yaptı. AK Parti Önceki Dönem Denizli İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Şahin Tin, ilçe Başkanı Ahmet Kırık, ilçe ve bölge koordinatörlerinin de katldığı program, Buldan’da önceki dönem ilçe başkanlığı yapan Niyazi Mustak’ın kızının düğün töreni il başladı. Daha sonra ilçede bulunan esnaflar ziyaret eden ve uzun süre onlarla sohbet gerçekleştiren AK Parti heyeti, son olarak teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Burada seçimlerin önemine işaret eden kaybedilen herşeyi geri alacaklarına olan inancını dile getiren Başkan Filiz, “30 Mart mahalli idareler seçimlerinde küçük bir kaza geçirerek belediye başkanlığını kaybettik. 7 Haziran seçimlerinde 4 olan milletvekili sayımız 3’e düştü. İlk olarak 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde kaybettiğimiz milletvekilimizi geri kazanıp dah çok milletvekili çıkarmak için çalışacağız. Sonrasında da ilk mahalli idareler seçimlerinde de Buldan Belediye başkanlığını tekrar kazanacağız. Bunun için teşkilatımıza sonuna kadar güveniyoruz. Buldan teşkilatımız duruşu ve çalışması ile her zaman takdir ettiğimiz bir teşkilatımızdır” dedi. 

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ MİLLET DESTEĞİ VE TEŞKİLATLARDIR
AK Parti Önceki Dönem Denizli İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Şahin Tin de teşkilat mensuplarına yönelik yaptığı konuşmada, “AK Parti’nin 13 yıllık tek başına iktidarının altında yatan en büyük gücün millet desteği kadar teşkilatlar olduğunu ifade etti. Tin, “Milletimizin içinden gelen ve ülkemiz menfaatleri dışında hiçbir şeyi gözetmeden 13 yıldır kalkınma hamlesini başarı ile sürdüren AK Parti kadroları en büyük gücünü davaya ve liderine inenen teşkilatlardan almıştır. 7 Haziran seçimlerinde duraklama oldu. Ancak 1 Kasım genel seçimlerinde kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bir, beraber ve tek yürek olduğumuz takdirde başaramayacağımız hiçbir şey yoktur” dedi. 
AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kırık da konuşmasında, “Buldan olarak bizler seçimlere hazırız. Teşkilat olarak dimdik ayaktayız” dedi.