İlk işlerinin turizmi canlandırmak ve Pamukkale’yi dünyaya daha iyi tanıtmak olduğunun altını çizen AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, projelerinin temelini üretim ve istihdam olarak iki sihirli kelimeyle oluşturduklarını da hatırlattı.

Denizli'de Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılanan AK Parti Denizli Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin, halkın teveccühünü kazanma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu doğrultuda halkla buluşmalarına ara vermeden devam eden Gürlesin, son olarak Develi ve Yukarışamlı mahallerinde hayalini kurdukları Pamukkale’yi anlattı. Yine coşkulu bir kalabalığın yoğun ilgisinin dikkatlerden kaçmadığı buluşmada Gürlesin, 30 Mart sonrası Pamukkale’de başlatacakları dev değişimlerden bahsetti.

VATANDAŞ TALEP EDİYOR, GÜRLESİN YAPACAK

Gerçekleştirilen mahalle buluşmalarında halkın daha fazla iş imkanı ve kazanım noktasındaki taleplerini alan Gürlesin, “Sizlerin gördüğünü bizler de gördük. İşte bundan dolayı Pamukkale’mizi ve içinde yaşayanları çok yakından ilgilendirecek kazanımlar noktasında ayakları yere basan projeler ürettik” diyerek mahalle sakinlerinin bir kez daha gönlünü kazandı. Kendileri gibi vatandaşların da marka haline gelmiş bir Pamukkale’yi hayal ettiğini vurgulayan Gürlesin, “Bizler de tıpkı vatandaşlarımız gibi; Pamukkale’mizin daha iyi tanıtılmasını ve yeni yatırımların olmasını hayal ediyoruz. İşte bizler de bu hayalimizi gerçekleştirebilmek için önemli projeler ürettik. Bizim Pamukkale şenliklerimiz, festivalimiz ve tanıtım filmlerimiz olacak. Bu tarz girişimler ve daha fazla hizmetle turizm bölgesi olan Pamukkale’yi dünyaya daha iyi tanıtacağız. 30 Mart’ta mührümüzü aldığımız zaman ilk olarak turizmle ilgili adımlar atacağız. Pamukkale’mizi ziyarete gelen turistlerin daha iyi zaman geçirmesi ve daha fazla kalması için otel sayılarını artıracağız. Bizim onlarca projemiz arasında yer alan, hatta projelerimizin temelini oluşturan iki sihirli kelime var; üretim ve istihdam. Vatandaşımızın bu beklentisini acilen yerine getireceğiz. Yapılacak olan çalışmalarımız bölgemizde büyük bir ova olduğu için üreten çiftçimizin de önünü açacaktır. Biz üretim ve istihdama yönelik ilçemize yapılacak olan irili ufaklı her türlü girişimin sonuna kadar yanında olacağız. Üreten çiftçimize ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Çiftçilerimiz için yatırımcı getirip, ürettikleri ürünlerden daha fazla kar etmelerini amaçlıyoruz” dedi.