Ekonomi Bakanı Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci de “Bu milletin tarihine bakın. Asla diz çökmedi. Diz çöküp aman demedi. Bundan sonra da çökmeyeceğiz” diyerek mesaj verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Denizli Milletvekili Aday tanıtım toplantısına EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Coşku içinde gelen tanıtım toplantısına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin yanı sıra diğer milletvekili adayları Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Osman Yüceliş, Emin Okkaya, Peral Uluköy, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin ve çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan aday tanıtım toplantısında ilk olarak adaylarla ilgili hazırlanan slayt gösterildi. Salonda ‘Yeni Türkiye yolunda ikinci yarı başlıyor’ afişi dikkat çekerken, Bakan Zeybekci uzun bir konuşma yaptı. Türk Milleti’nin tarihinin iyi incelenmesi gerektiğini belirten Zeybekci, “Bu milletin tarihine bakın. Asla diz çökmedi. Diz çöküp aman demedi. Diz çöktüremediler, bundan sonra da çökmeyeceğiz. Onu asla görmeyecekler. Biz uzun yıllar sonrasını düşünüyoruz. Ancak yarını bile görmeyenler bol keseden savuruyor. Biz ise 2023, 2053 ve 2071’in planlarını yapıyoruz’’dedi.

‘ANALAR ARTIK AĞLAMASIN’
AK Parti olarak çözüm sürecine tüm vücutlarını koyduklarını kaydeden Zeybekci, ‘’Recep Tayyip Erdoğan bu sürece siyasi hayatını koydu. Yeter ki kardeş kanı akmasın. Analar ağlamasın. Artık hiç kimse ya tutmasın diye bu sürece başladık. Başkaları hayal bile edemezdi böyle bir sürece dahil olmayı. Bu süreçten birilerinin ödü kopuyor. Çünkü onların hayatları terör üzerine. Ağrı’da askerimize saldırarak şu mesajı veriyorlar. Silah hala elimde diyorlar. Doğu’da silahla oy alıyorlar insanlardan. Bu süreçle bunun ortadan kalkacaklarını bildikleri için panikle silah gösteriyorlar. Bunlara yapmaya devam edecekler. Ankara’da HDP’ye silahla saldırdılar. Şiddetle kınıyoruz. Bu da başkalarının bir oyunudur. Biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. Bu olaylara hazırlıklı olun’’dedi.

Seçimlerde herkesin iktidarın kim olacağını ifade eden Zeybekci sözlerini şöyle tamamladı: ‘’ 7 Haziran’da hükümette değişiklik olmayacak. Bunu herkes biliyor. Siyasi iktidar devam edecek. Bu seçim bir iktidar seçimi değil. Beddua edenlerin beddualarına rağmen siyasi ve ekonomik istikrar devam edecek. Biz dimdik duracağız. Hele hele Denizlililer olarak horoz gibi dimdik duracağız.’’
Konuşmanın ardından Denizli milletvekili adayları sahneye çıkarak partilileri selamladı.

TÜRKİYE’DE DAHA BÜYÜK İŞLER YAPACAĞIZ
“7 Haziran seçimlerine bizleri götürecek olan milletvekili aday tanıtım toplantımıza hoş geldiniz” diyerek konuşmasına başlayan AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, “Ak Parti Türkiye’nin makus talihini yenen ve kutlu bir yürüyüş başlatan gönül erlerinin partisidir. Türkiye iktidarlarımızla bir çok tarihi başarıya imza attı. Bu başarılar buradaki arkadaşlarımız ve bütün Türkiye’de partimize oylarıyla güvenleriyle destek olan milletimizin başarısı oldu. Bütün Denizlili hemşehrilerimi, Ak Partili dava arkadaşlarımı, demokrasi, hürriyet ve Yeni Güç Yeni Türkiye’nin yılmaz neferlerini selamlıyorum.
Ak Parti olarak, milletin kadroları olarak, Demokrasi tarihimize altın harflerle yazılacak önemli aşamalar kaydettik. Vesayet zincirlerinin halkalarını birer birer kırdık. Yine halkımızın desteğiyle kuracağımız Başkanlık Sistemi ile Yeni Türkiye’de daha büyük işler yapabilmemizin teminatı biz olacağız” dedi. 

O HER SÖZÜNÜN ARKASINDA DURDU
“Bizim bütün gücümüz millet! Siz varsanız biz varız” diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Tin, “ Bu hareketi başlatırken tüm gücümüzü yine milletimizden, yine sizden, Ak Parti’nin alnı ak, yüreği pek, cesur ve yılmaz, yıkılmaz dava adamlarından alıyoruz. Bizim bütün gücümüz sizsiniz. Bizim bütün gücümüz millet! Siz varsanız biz varız… Siz varsanız Erdoğanlar, Zeybekler var; yiğitler var, vatan var, millet var, dava var, gelecek var… Yeni ve Büyük Türkiye var! Hatırlayın sayın bakanımız 2004 yılında belediye seçimlerinde Denizli hak ettiğini alacak demişti. O her sözünün arkasında durdu. Denizli o günden bu güne bambaşka bir denizli oldu.şehrimiz,ilimiz güzelleşti,dev eserler kazandık.
Sayın Zeybekçi şimdi de bakanımız olarak Denizliye daha büyük eserler kazandırmak için gecesini gündüzüne katarak gayret ediyor. Şimdi iş bize düşüyor. Partimiz bu seçimde Denizli’de en yüksek oy oranına ulaşarak ne bakanımızı ne başbakanımızı mahcup etmeyecektir. Ak parti bu seçimde de zafere ulaşacak. Buna adım gibi eminim. Çünkü bu kadrolar çalışmalarıyla Denizlimizin ve Türkiye’nin makus talihini değiştirdi. Yine başaracak. Bu vesileyle şimdiye kadar bütün seçimlerde bize katkı veren arkadaşlarımıza şükranlarımız sunuyorum. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımızı minnet ve rahmetle anıyor Allah rahmet eylesin diyorum” şeklinde konuştu. 
Partililere seslenen ve 9 eçimden zaferle çıktıklarını hatırlatan Başkan Tin, “Sizinle 10’uncu zafer için,  Yeni güç ve Yeni Türkiye’yi kurmak için, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin ülküsü 2023, 2053, 2071 vizyonu için, 7 Haziran’dan itibaren milletin güvenini ve teveccühünü tazelemek ve devam ettirmek için, Yeni Türkiye’yi inşa etmek için, İkinci kalkınma atılımı için, 7 Haziran’da bir kez daha AK Parti demek için, 5 Milletvekili çıkarmak için var mıyız?” dedi.