Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ilçe kongrelerinin sonuncusunu Honaz’da gerçekleştirdi. Honaz Belediye Düğün Salonu’ndaki kongreye Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti İl Başkanı Avni Örki, AK Parti Denizli Milletvekilleri Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Mehmet Yüksel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, partililer ve delegeler katıldı.
Kongrede Bakan Zeybekci Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek konuşmasına başladı. Honaz’lılara teşekkür eden Bakan Zeybekci, “ Geldiğimiz noktaları sizlerin desteğiyle yaptık. Hep sizlerin desteğiyle başardık. Allah razı olsun sizlerden hep bizlerin yanında oldunuz” dedi.
Bakan Zeybekci hizmet anlayışını aktararak, “Bu dava anlayışıyla Denizli’nin Merkez’inde ne yaptıysak ilçelerinde de o olacak dedik. İnanın rahat düşkünü olsaydık Denizli’de hastaneler yollar yaptık aman köylerde olmayıversin nasılsa biz seçimi kazanırız deseydik. Rahat düşkünü olsaydık bu davanın peşinde olmazdık. Ama biz Merkez’de ne varsa en ücra yerde de o olmalı dedik. Bizim davamız var, derdimiz hizmet. Bu millete bu ülkeye bu vatana sadece hizmet ettik hizmetkar olduk” şeklinde konuştu.

BAŞBAKAN GELİYOR
‘Bugün son ilçe kongremizi yaptık. 1 Şubat günü Denizli İl Kongremizi yapacağız’ şeklinde konuşmasını sürdüren Bakan Zeybekci “Şimdi 1 Şubat’ı bekliyoruz. 1 Şubat’ta Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Denizli’de olacaktır. İnşallah Honaz Başbakanımızı bağrına basacaktır. Bir zamanlar sağcı solcu diye milleti kırdıranı yıllarca milletin kaynaklarını çar çur eden insanları biliyoruz. Bu ülkenin ödediği vergilerin yüzde 85’ini faize ödettirenlerin de aynı insanlar olduğunu biliyoruz. Vergilerin yüzde 85’i faize giderken şu anda yüzde 15’i faize gidiyor. Biz buna da isyan ediyoruz. Ama onlar hala o yüzde 85’in faize gittiği o eski günler için ‘ne güzel günlerdi’ diye millete haykırıyorlar. Biz ‘durmak yok Honaz’ı pırıl pırıl bir istihdam şehri yapmaya devam’ diyoruz” dedi.

“HEDEFİMİZ 5000 ÜYE”
AK Parti Honaz İlçe Başkanı Halit Tosun çalışmalarını anlatarak, “Honaz’da 1200 olan üye sayımızı 3000’lere çıkardık. Honaz’daki çalışmalarımızla bu kongrelerin ardından üyelerimizi 5000 yapma hedefimize ulaşacağımıza söz veriyoruz. 2015 seçimlerinde Honaz olarak Türkiye ortalamasının üstüne çıkacağız” dedi.
Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu Honaz’ın 2015 seçimlerinden başarıyla çıkacağını kaydetti. İlçedeki hizmetleri anlatan Devecioğlu, “Honaz’da doğalgaz çalışmaları tamamlanmak üzeredir.Honaz halkı her zaman yanımızda oldu. Yeni teşkilatımıza hayırlı olsun” dedi. 
Konuşmaların ardından protokol pasta kesti. Kongre sonunda Halit Tosun ilçe başkanlığına seçilerek güven tazeledi.