AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, AK Parti’nin hizmet destanı yazmaya devam ettiğini söyledi. AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, kısa süre önce göreve seçilen Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan ve yönetim kurulu üyeleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Yeni yönetimin çalışmaları ve faaliyetleriyle ilgili bir sunum yapan Merkez İlçe Başkanı Şahan, partide önceki dönemlerde görev almış merkez ilçe yönetimine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni yönetiminde aynı başarıyı sürdürmesi için elinden geleni yapacağını söyledi. Denizli’nin 8 yıldır hak ettiğini aldığını ve yeni teşvik sistemiyle artan oranda almaya devam edeceğini ifade eden Zeybekci, hizmet yarışında bayrak değişimlerin normal olduğunu söyleyerek, “Hizmet için görev şimdi sizlere verildi. Yeni görevinizde hepinize başarılar diliyorum. Kısa süre önce yeni teşvik sistemi açıklandı. Bu sistemde Denizli, Ankara’dan daha fazlasını almaya başlayacak. Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan yeni teşvik sistemini açıklayarak Denizli’nin yüzünü güldürdü. Artık Denizli’nin önü iyice açıldı. 8 yılda 80 yıl kadar yol aldık. Yeni teşvik sistemiyle de hızımızı artıracağız. Yeni teşvik sitemiyle kazanan yine Denizli olacak” dedi.  

Öğrencilerle bir araya geldi

Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleriyle yapılan toplantının ardından üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Zeybekci, ekonomide, sağlıkta, tarımda dış politikada ve tüm alanlarda yapılan reformlarla beraber ülkemizin son on senede parmakla gösterilir bir hale geldiğini söyledi. Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada söz sahibi konuma geldiğini artık hasta ve muhtaç bir Türkiye Cumhuriyeti’nin olmadığını belirten Zeybekci, “Türkiye, önüne senaryo konulup rolün budur denilen bir ülkeden, senaryo yazan ve aktörleri belirleyen bir ülke oldu. Mustafa Kemal Atatürk’ün önünü açtığı çağdaş laik ve demokratik sisteme partimiz ve hükümetimizin faaliyetleriyle ulaştığımızı ve daha da ileri götürüleceğine yakinen şahit olduk.” Dedi.

Darbelerin önü kapandı

Yapılan referandumla birlikte darbelerin önünün tamamen kapatıldığını vurgulayan Zeybekci, “İhtilal süreçlerinde hep aynı senaryo uygulanmaktadır. Önce üniversite öğrencileri karşı karşıya getirilir, toplum ayrıştırılır, ülkede bir kaos ortamı yaratılmaya çalışılır ve bunun akabinde de darbe gerçekleşir. Burada en zararlı çıkan ise milletimiz ve ekonomimiz olmaktadır. Artık yapılan referandum ile birlikte darbelerin önü kapatılmış ve birilerinin iradesi değil halkın iradesi hâkim kılınır duruma gelmiştir. Sizler kesinlikle kavga ve dövüş ortamlarında yer almayın. Toplumu ayrıştıracak ve kutuplaştıracak hiç bir eylemde bulunmayın. Okulunuzun ve sınıfınızın en iyisi olmak için çalışın” şeklinde konuştu.