AK Parti İl Başkanı Avni Örki, 65 bin olan üye sayısını 100’e çıkartacaklarını söyledi. AK Parti ilçe başkanları istişare toplantısı parti binasında yapıldı. Toplantıya İl Başkanı Avni Örki, Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan, İl Kadın Kolu Başkanı Peral Uluköy ve 18 ilçe başkanı katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Örki, 65 bin kayıtlı üyeden 32 bin 353 kişinin parti çatısı altında farklı alanlarda görevli olduğunu söyledi. İl başkanları ile Ramazan ayı boyunca yapılacak çalışmaları belirleyeceklerini ifade eden İl Başkanı Örki, “Partimize üye 65 bin kişiden nerede ise yarısı 32 bin 353’ü şuan aktif olarak partimizin çatısı altında görev yapıyor.  Bunlardan 17 bin 340’ı mahalle ve köylerde, 14 bin 913 kişisi de sandık ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır. Parti olarak hedefimiz Denizli genelinde 100 bin üye sayısına ulaşmaktır. Ramazan ayında ibadetlerin yanı sıra halkımıza da hizmetin bir ibadet olduğu düşüncesi ile çalışmalarımızı daha da yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Mahalle ve köy ziyaretleri gerçekleştireceğiz. Milletvekilleri 18 ilçede iftar programlarına katılacak ve sağ elin verdiğini sol elimiz bilmeyecek, merkezde de yoğun bir şekilde faaliyetlerimiz olacak” dedi.

2 bin 500 kitap dağıtıldı

AK Parti iktidarlarının 10. hizmet yılı içinde olduğunu belirten Örki, genel merkezi tarafından hazırlanan “Alnımızın akıyla 9.5 yıl” isimli kitaptan ilk etapta Denizli’ye gönderilen 2 bin 500 adetinin dağıtımını yaptıklarını söyledi.
Kitapların belediye meclis ve il genel meclisi üyelerine verildiğini hatırlatan Örki, “AK Parti, geride kalan 10 yılda çok büyük hizmetler yaptı. Yapılan hizmetlerin hepsini bir kitapta toplasak ansiklopediler oluşurdu. Özetin özetinin yer aldığı bu kitap, partimizde bir fiil çalışan ve yönetimlerde yer alan arkadaşlara bu kitapçığı dağıtacağız” dedi. Konuşmanın ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. Toplantıda teşkilat çalışmaları, üye durumu, sandık ve belde yönetiminin tamamlanması, Ramazan programının hazırlanması, kadın kollarının yardım paketleri dağıtması, İmam Hatiplerle alakalı konuşma Yargı paketinin içeriği hakkında bilgilendirme gibi konular konuşuldu.