Güneydoğuya gönderilen 6 tır dolusu yardımın uğurlama törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, sadece eli silahla tutanla değil, silahlı örgütü savunanlarla da mücadele edeceklerini söyledi. 
AK Parti'nin Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı yardım kampanyası kapsamında, Türkiye’nin değişik illerinden Güneydoğu’ya 30 TIR yardım malzemesi gönderilirken, Denizli’den gönderilen 6 TIR’ın uğurlama törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ da katıldı. Özdağ, ‘’Cizre’yi temizledik. Teröristle mücadelemiz sürecek. Bölücülükle mücadelemiz sürecek. Sadece eline silah alanlar değil silahlı örgütü savunun siyasal uzantıları, bürokratik uzantıları, medya uzantılar, uyuşturucu tacirleri, kaçakçılar hepsiyle topyekün mücadele edeceğiz’’ dedi. 

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı yardım kampanyası kapsamında Türkiye’nin değişik illerinden Güneydoğu’ya 30 TIR yardım malzemesi toplandı. Tekirdağ, İzmir, Konya, Kocaeli, Edirne, Osmaniye, Manisa, Antalya, Bursa, Ankara ve Denizli’nin de aralarında bulunduğu illerden toplanan yardımlar belli merkezlerde bir araya getirildi. AK Parti Denizli İl Başkanlığı 6 TIR yardım toplarken, uğurlama töreni Organize Sanayi Bölgesi’nde yapıldı. Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Ekonomi eski Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Şahin Tin, Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, partililer ve çok sayıda vatanda katıldı.

Törende konuşan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, ‘’Doğu ve Güneydoğu’da yaşayan vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere ihtiyaç malzemelerini vatandaşlarımızın desteğiyle topladık. 6 TIR yardımı dualarla uğurlayacağız. Denizli’den giden yardımlar Şırnak, Mardın ilçelerine gidecek. Memleket olarak son zamanlarda terör olayları arttı. Barışımız, huzurumuz için milletimizin istiklali ve istikbali için şehit veriyoruz’’dedi.

‘SİLAHLI ÖRGÜTÜN SİYASİ UZANTILARI İLE DE MÜCADELE EDECEĞİZ’
Törende daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ konuştu. Yaşanan terör olayları ile ilgili konuşan Özdağ, ‘’ Silahlarla yolarla çıkıp, yaklaşık 200 ton bombayı şehirlere doldurdular. Bu dönemde 300’e yakın asker, polis ve korucumuzu şehit ettiler. Çözüm sürecini de bunlar bitirdiler. Bu örgütün içinde 10 egemen gücün elemanı var. Biz de Türkiye Cumhuriyeti olarak vatandaşımızın rızkını, malını, iffetini korumak zorundayız. Güvenlik güçlerimiz gerekeni yapıyor. Cizre’yi temizledik.Teröristle mücadelemiz sürecek. Bölücülükle mücadelemiz sürecek. Sadece eline silah alanlar değil silahlı örgütü savunun siyasal uzantıları, bürokratik uzantıları, medya uzantılar, uyuşturucu tacirleri, kaçakçılar hepsiyle topyekün mücadele edeceğiz’’ dedi.

‘VATANDAŞA KARŞI YUNUS, TERÖRE KARŞI YAVUZ OLACAĞIZ’
Ülkede herkesin bir ve beraber yaşayacağını kaydeden Özdağ, ‘’Kürdüyle, Lazıyla, Arabıyla, Türkmeniyle, Alevisiyle, Sünnisiyle hep beraber yaşayacağız. Ancak kim egemenliğimize halel getirmek isterse gereğini yapacağız. Biz vatandaşımıza karşı Yunus, teröre karşı Yavuz olacağız. Bizim başka vatanımız yok. Biz bu ülkeyi sokakta bulmadık. 10 milyona yakı şehitle inşa ettik. Kürtler asla PKK ile bir arada olmaz. Onun için Osmanlı ile oldular. Onun için ülke inşa edilirken emperyalistlere karşı birlikte mücadele ettik. Çanakkale’de, Kıbrıs’ta her yerde beraberdik ve öyle olmaya da devam edeceğiz.’’
AK Parti Genel Başkan yardımcısı Selçuk Özdağ, gönderdikleri malzemelerin maddi değil manevi olduğunun altını çizerek, ‘’ Biz oraya gönlümüzü gönderiyoruz. Bir bütün olduğumuzu gösteriyoruz. Onlarca TIR yolladık. Oradaki insanlar asla yalnız olmadıklarını hissedecekler. Hem devlet olarak hem de millet olarak yanlarındayız’’diye konuştu.
Konuşmaların ardından dua edildi. Duanın edilmesiyle birlikte hareket eden 6 TIR’ı protokol üyeleri el sallayarak uğurladı.