MHP Denizli İl Teşkilatı Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenledi. Parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, 21. Dönem Milletvekilleri Salih Erbeyin ve Ali Keskin, İl Başkanı Ferudun Ünal, Pamukkale İlçe başkanı Hasan Akgün, Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun, Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mehmet Salih İrdem, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Bayramlaşma töreninden önce bir konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, TBMM'den geçen Irak ve Suriye tezkeresine milli güvenliğimize gelecek tehditlere hazırlıklı olmak amacıyla evet dediklerini söyledi.


İslam coğrafyasının buruk bir bayram sevinci yaşadığını dile getiren Ayhan, "İslam coğrafyası kan ve revan içinde. Kardeş kanı akıyor, mazlum milletler daha önce çözülememiş, eksik kalmış, yarım bırakılmış hesapların çözüm sahası olarak bu alanda birbiriyle uğraşıyorlar. Bu coğrafyada ortak akıl kaybolmuş, bu coğrafyada acılar içinde insanlarımız kıvranıyor. Telafisi güç olaylara karşı güç durumda kalmamak ve güvenliğimizin sağlanması için bu olaya 'evet' dedik. Türkiye Cumhuriyeti devletinin güçlü kılınması, sınır güvenliğinin sağlanması, güvenlik koridorunun oluşturulması, sınır güvenliğinin Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından karşılanması mutlaka gereklidir. MHP olarak 2008 yılından beri güney sınırında bir güvenlik koridoru oluşturulması gerektiğini ifade ettik’’dedi.

Parti binasındaki bayramlaşmanın ardında MHP’liler Ülkü Ocakları tarafından Ocak binasında düzenlenen bayramlaşma törenine katıldılar.