AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, Göveçlik Mahallesi’nde akşam saatlerinde binlerce kişinin katıldığı bir mahalle toplantısına katıldı.
“Ben Denizli’nin hizmetkârıyım” diyen Zeybekci’ye Göveçlik halkı büyük sevgi ve coşku ile karşılık verdi. Bir miting havasında gerçekleşen etkinlikte Zeybekci 2023 hedefinde Denizli projelerini anlattı destek istedi. Zeybekci, “Ben Denizli’nin hizmetkârıyım. Hizmet için yola çıktım. Göveçlik bize hep el verdi güç verdi. Onların duaları ile hizmetler yaptık. Bu destanı halkımızın duası ile yazdık” dedi. “Yeni bir destan için yola çıktık. Bu hedef siyasette ilk akla gelen şehir ve dünya kenti Denizli olma yoludur” diyen Zeybekci’nin sözleri sık sık alkışlarla ve sloganlarla kesildi.

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci gece gündüz demeden seçmenle buluşuyor. Son olarak Göveçlik Mahallesi’nde “Denizli Hazır” etkinliğine katılan Zeybekci Göveçlik’te halkın büyük coşkusu ve sevgisi ile karşılaştı. Akşam saatlerine olmasına karşın meydanı dolduran kalabalığa seslenen AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, “Göveçlik bize hep destek oldu. Desteği her zaman büyük oldu. Bizi daima bağrına bastı. Çünkü Göveçlililer yiğittir, efedir. Sizlerin duasını hep hissetik. Allah sizden razı olsun” diyerek sözlerine başladı.

Denizli halkından aldıkları güç ve destekle 7 yılda bir hizmet destanı yazdıklarını vurgulayan AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, “Binlerce insanla görüşüyoruz. Onlar bize size verdiğimiz oylar haram olsun demiyor. Allah sizden razı olsun diyor. İşte bu nedenle biz daha çok şevkle ve güçle hizmet için varız diyoruz” dedi.

Hizmet etmenin tek yolu siyaset

Bu millete hizmet etmenin tek yolunun siyaset olduğuna vurgu yapan Nihat Zeybekci, “Hatırlayın 2002 yılında hastaneler ne durumda idi. Benim fakir fukara vatandaşım hastaneye gittiğinde ya yeni doğan bebeği rehin kalırdı. Ya da ölen bir yakının cenazesi. Kalp hastası olan amcam teyzem neyi var neyi yoksa satar yinede tedavisi için para bulamazdı. Ne oldu. Şimdi Allah şükürler olsun, cebinde Türkiye Cumhuriyeti kimliği olan herkes istediği hastanede istediği tedavisi yaptırıyor ceketini alıp çıkıyor. Bu bir devrimdir. Eğitim de de her yıl kitaplar alınırdı. Bilgisayar yüzü görmezdi çocuklar. Şimdi Denizli’de son 3 yılda 11 bin bilgisayar okullarımıza dağıtıldı. Akıllı tahtalarla eğitim görmeye başladılar. Her yıl okul başladığında öğrencilerimiz sıralarında buluyor kitaplarını. Hatırlayın 20 yıl sürümcüme de kalan Aydın-Denizli duble yolu 7 ayda bitti ve hizmete girdi. Çivril uşak bitmek üzere, Denizli Marmaris yolu inşaatı bu yıl bitecek. Demek ki yapılabiliyormuş. 2002 yılında 35 milyar dolar olan ihracatımız şimdi 135 milyar dolarlar seviyesine çıktı. 2002 yılında yüzde 70’ler seviyesinde teslim aldığımız, yüzde 160 enflasyonu gören benim ülkemde son enflasyon rakamı yüzde 4,5. İngiltere’nin bile altında. Bu bir hayal değil miydi? Kişi başına düşen milli gelir 2 bin 500 dolarlardan 11 bin dolarlara yükseldi. Gelece daha umutla bakıyoruz şimdi. Benim memleketimde vatandaşım bunları gördü ve yapılabildiğini biliyor artık. O yüzden yeter dur, dedi benim milletim” şeklinde konuştu.

Hedef Atatürk’ün gösterdiği muasır
medeniyetler seviyesine çıkmak

Ellerinde AK Parti bayrakları ile miting alanını dolduran vatandaşlar büyük coşku yaşadı. Miting öncesi AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, önlerinde 12 Haziran'da çok önemli bir seçimin olduğunu belirterek, ''Türkiye AK Parti iktidarıyla çağ atlamıştır. Denizli kent merkezinde yaptıklarımız ortada ufkumuz geniş, bizi geleceğe taşıyacak projelerimiz var. Hizmete devam edeceğiz” dedi. Türkiye’nin Dünya’da 7. Avrupa’da da 2. büyük ekonomiye sahip ülke olmayı hedeflediğini belirten Zeybekci, “Türkiye gelişiyor ve dünya ile yarışıyor. Benim insanım Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyacak. Kişi başına düşen milli gelir seviyesi 30 bin dolarlara yükselecek. Benim insanım başı daha dik olacak. İşte o zaman ne PKK, ne çeteler, ne darbeciler, ne gericiler kalacak bu ülkede çünkü bataklık kuruyacak. İşte çözüm bu. Bu ülke kalkınmak zorunda Gerçek Atatürkçülük, gerçek milliyetçilik bu hedeflere ulaşmaktır” şeklinde açıklama yaptı.

Denizli 2023 treninde yolcu değil makinist olacaktır

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci Göveçlik’te, “2023 treni hedefine ulaşacaktır, çünkü Türkiye’de artık iktidar kim? Başbakan kim olacak? sorusu sorulmuyor. Artık şehirler yarışıyor. Denizli bu trende yolcu olmayacaktır. 12 Haziran seçimleri Denizli’nin önüne bir şans getirdi. İşte biz bu trenin makinisti olacağız. Türkiye’nin lider şerhlerinden biri olacağız. Gece rüyandı mı gördün ey Nihat Zeybekci diye sorarsanız, söyleyeyim Türkiye’de Sayın Başbakan bir tek belediye başkanına dedi ki “Artık sen belediye başkanı olarak hizmetini tamamladın. Sen buraya Türkiye’ye hizmet edeceksin” O Belediye Başkanı da Denizli’nin sizin şehrinizin Belediye Başkanı” dedi.

En tepeye birlikte yürüyelim

Göveçlik’te birliktelik çağrısı yapan Nihat Zeybekci, “Tavas’ta hiç kimsenin tahmin edemeyeceğin kadar fakir bir ailenin çocuğu iken hayaller kurduk. O fakir ailenin çocuğu olarak en iyi okullarda okuyacağım dedim. Okudum. İş hayatında da aynı şekilde başarılı olduk. Hep gözümüzü en tepeye en zirveye diktik. Şimdi di gözümüzün aldığı o en tepeyi hedefledik. Siyasette ilk akla gelen şehir olmak için birlik olalım. Hani 1946 yılında Aydın’da rahmetli Menderesle başlayan bir gelenek vardı 2000 yılına kadar bu gelenek sürdü. İşet onların yaptığı gibi, şimdi Rize’nin Kayserinin yaptığı gibi  Ey Denizli, benim güzel Denizlim, içinizden çıkan, bu şehre hizmet ettiğine inandığın, vicdanını eline koyduğunda yapsa yapsa bu yapar diyorsan, gelin farklılıklarımızı bir kenara bırakalım. Gelin Denizli çatısı altında birleşelim. O doğrunun gereğini yapalım. Hedefe doğru yürüyelim. Göreceksiniz. Denizli’de Türkiye ortalamasının çok çok üstünde oy alacağız” diye konuştu.