Ak Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahet Özkan, “Gelecek gençliğin olacak ve Yeni Türkiye'yi sağlıklı gençlerle inşa edeceğiz” dedi.
Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, yoğun temposuna rağmen sık sık gençlerle de bir araya geliyor. AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları tarafından Çamlaraltı Mahallesi’nde düzenlenen etkinliğe katılan Milletvekili Adayı Özkan, gençlerle buluştu. Gençlerle bilardo ve langırt oynayan Milletvekili Adayı Özkan, daha sonra halı saha maçına çıktı. Türk bayraklı kırmızı beyaz forma ile sahaya çıkan Özkan’ın formasındaki “Cahit Özkan Euro 2016” yazısı dikkat çekti. AK Parti Denizli Gençlik Kolları Başkanı İsmail Eyüpoğlu, her hafta halı saha maçları düzenlediklerini belirterek, “Bu hafta maçımıza AK Parti Denizli Milletvekili Adayımız Cahit Özkan'ı davet ettik. Sağ olsunlar gençleri kırmadılar ve bu seçim atmosferinde bizlere de vakit ayırdılar. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Milletvekili Adayı Özkan ise, gençlerle sürekli bir araya gelerek onların sorunlarını dinlediklerini söyledi. Özkan, "Sadece spor yapmak değil; gençlerimizin isteklerini, sorunlarını dinlemek ve onlarla ilgili projelerimizi anlatmak için buradayız. Ortak gerçekleştirilen sosyal aktiviteler karşılıklı iletişimin yapıldığı en güzel alanlar oluyor. Gelecek gençliğin olacak ve Yeni Türkiye'yi sağlıklı gençlerle inşa edeceğiz” dedi.

“Gençlere örnek olmalıyız”

Sporu kendi hayatında bir yaşam tarzı olarak benimsediğini söyleyen AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan, "Ben sporu kendi hayatımda bir yaşam tarzı olarak görüyorum.  Henüz gençlikten kopmuşta değiliz, hala genciz ve gençlerle bir aradayız. Spor bizim hayatımızın içerisinde. Sporun her dalını yaşayacağız ve yaşıyoruz.  Siyasetçilerin, akademisyenlerin toplumun kanaat önderlerinin bu tür spor etkinlikleri ile gençlere örnek olmaları gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Sporcu öğrencilere destek artacak 

AK Parti Seçim Beyannamesi’nde yer alan spor yatırımlarına da değinen Özkan, şöyle konuştu: “Eğitimin her kademesinde spor eğitimini çeşitlendirecek, okullarda farklı spor branşlarının icrasına imkan verecek altyapıyı güçlendireceğiz. Eğitim kurumlarının sportif altyapısından halkımızın da azami düzeyde istifade etmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sportif yeteneklerin erken yaşta tespitine yönelik çalışmalar yapacağız. Sporcu öğrencilere desteğimizi artıracağız. Sporcu seçme ve yönlendirme sistemlerini geliştireceğiz, uygun fiziksel altyapıyı oluşturacak ve yeterli donanıma sahip antrenör desteği sağlayacağız. Sporun aynı zamanda önemli bir istihdam alanı olduğunun bilinciyle geleneksel ve yeni spor mesleklerini tanımlayarak sertifikalandırma ve bu alanlarda nitelikli eğitim imkanlarını artırma konusunda gerekli programları oluşturacağız.”