Seçim çalışmaları kapsamında gençlerle bir araya gelen AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan, Eflatun Sokak ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Yerleşkesi yakınlarında bulunan kafeleri ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi. Gençlere karanfil dağıtan Milletvekili Adayı Özkan, AK Parti’nin gençler için ürettiği projeleri ve AK Parti Seçim Beyannamesi’nde yer alan vaatleri anlattı. AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, “Bugün Eflatun Sokak ve PAÜ Kampüsü’nde gençlerimizle bir araya geldik. Gençlerin 1 Kasım seçimlerinden ve Türkiye’den neler beklediğini dinledik.  Gençlerimizi dinlerken onların aslında apolitik olmadığı ülke ve memleket meseleleriyle yakından ilgili olduklarını gördük.  Gençlerimizin de bu ülkeye hizmet edenin yanında olduğunu gördük.  Güçlü Türkiye’nin güçlü bir iktidarla olacağını gören gençlerimiz de 1 Kasım seçimlerinde desteklerini bizden yana kullanacaktır. Gençlerimiz kaosun içinde yer alan bir Türkiye görmek istemiyor” dedi. 

Gençlere ücretsiz ve sınırsız internet 
AK Parti iktidarında gençlere sınırsız ve ücretsiz internet sağlayacaklarına dikkati çeken Özkan, “GENÇDES programını hayata geçiriyoruz. Gençlerimizin kısa film, ilk film, kitap, dergi gibi sanatsal faaliyetleri ile sportif faaliyetlerine proje bazlı karşılıksız destek vereceğiz.
Sivil toplumla işbirliği halinde; kültür, sanat, spor gibi aktivitelerin yapılabileceği çok amaçlı entegre gençlik merkezlerini kuracağız. Gençlik Akademisi kuracağız. Lise veya üniversite mezunu gençlerimizin genel sağlık sigortası (GSS) giderlerinin iki yıl süreyle gelir testi yapmaksızın ve prim alınmaksızın devlet tarafından karşılanmasını sağlayacağız. Böylece gençlerimize ücretsiz sağlık hizmeti sunmuş olacağız” dedi.