AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin ve Osman Yüceliş, 1. Sanayi Sitesi esnafıyla birlikte düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Yoğun ilginin olduğu etkinlikte esnafın talep ve sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayı Tin, gençlik yıllarının önemli bir kısmının geçtiği 1. Sanayi Sitesi’nde esnaf arkadaşlarıyla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Tin, “Bir dönem esnaf olduğumuz bu yerde şimdi milletvekili adayı olarak karşınızdayım. Amacımız sizlerle beraber ülkemizin, birliğini, beraberliğini sağlamak, Türkiye’nin ekonomisine, gücüne sizden aldığımız destekle katkıda bulunmak, yön vermek. Sizin teveccühünüzle Allah nasip ederse milletvekili olarak görev alırsak sizin sesiniz, kulağınız, gözünüz olarak, Denizlimize, esnafımıza, sanayicimize en iyi şekilde destek olacağız, katkıda bulunacağız. Ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz. Daha güçlü bir Türkiye için, daha iyi bir gelecek için birlikte hareket edeceğiz” dedi. 

Esnafa faizsiz kredi 
AK Parti Seçim Beyannamesi ile her kesime birçok müjde verildiğini aktaran Milletvekili Adayı Tin, şöyle konuştu: “Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, esnafımıza, sanayicimize, gençlerimize, öğrencilerimize, emeklimize, işçimize dahası her kesime hitap eden, müjdeler verdi. Gençlerimize iş kurması noktasında büyük destekler geliyor. Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek vereceğiz. Dahası maddi ihtiyaçları doğrultusunda 100 bin lira faizsiz krediler verilecek. Yeni iş kuran gençlerimize üç yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız. Önümüzdeki dönemde  esnafımıza düşük faizli kredi uygulamamıza devam edeceğiz. Ayrıca 30 bin TL’ye kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. KOBİ'lerin finansmana erişimini  artırmak amacıyla taşınırların teminat olarak kullanılmasının önündeki engelleri  tümüyle kaldıracağız. 51 ilimizde uygulanmakta olan yüzde 6 oranındaki işveren sigorta primi  indiriminde esas alınan 10 işçi çalıştırma zorunluluğunu da kaldırıyoruz. Bu imkandan 251 bin küçük işletmenin yararlanmasını sağlayacağız.”

Tüm sözler tutuldu
Milletvekili Adayı Tin, “Bu projeleri hayata geçirmek sizlerin elinde. AK Parti iktidarında tüm sözler tutuldu, 14 yıldır aralıksız olarak yatırımlar devam etti. Sizlerin desteği ile bu projeleri de hayata geçireceğiz inşallah. Sizlerle beraber bunları başaracağız” dedi. AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin ve Osman Yüceliş, etkinliğin ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu.