ŞANLIURFA (CİHAN)- Devlet Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa ve ilçelerinin problemlerini kitapçık haline getirdiklerini belirterek, "Taahhüt ettiğimiz bir şeyi yerine getirmediğimiz zaman hesabını bizlerden sormanızı istiyoruz.’’ dedi.
Devlet Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesine bağlı Arğıl beldesinde seçmenlere seslendi. Programa AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Yahya Akman, İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ve Arğıl Kasabası Belediye Başkanı Hüseyin Şimşek de katıldı.
İlk olarak söz alan Hüseyin Şimşek Arğıl kasabasının tarihçesini anlattı. Şimşek, kasabanın eksikliklerini dile getirerek, en önemli problemin alt yapı ihtiyacı olduğunu söyledi. Şimşek, ayrıca kasabanın yol, tam teşekküllü sağlık ocağı ve anaokulu gibi ihtiyaçlarının da giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılması konusunda girişimlerde bulunduğunu ifade etti.
TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Yahya Akman ise Arğıl kasabasının ihtiyaçlarını bildiklerini ve seçilmeleri durumunda bu problemlerin Devlet Bakanı’nın huzurunda yerine getireceklerini ifade etti.
    Devlet Bakanı Faruk Çelik de ‘’Biz Şanlıurfa ve ilçelerinin problemlerini kitapçık haline getirip sizlere dağıtacağız, eğer taahhüt ettiğimiz bir şeyi yerine getirmediğimiz zaman hesabını bizlerden sormanızı istiyoruz.’’ şeklinde konuştu. Çelik, ‘’Türkiye tüm dünyada dimdik duruşunu devam ettirmektedir. Bunu da Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti teşkilatı ile devam ettirmek istiyoruz.’’ dedi. CİHAN