Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli İl Başkanı Şahin Tin, parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile milletvekili adaylık sıralamasını değerlendirdi.
Listeye giren ve girmeyen bütün isimlerin kol kola birlikte çalışacağına olan inancını dile getiren Başkan Tin, “Parti içi temayül yoklaması ile başlayan aday belirleme sürecimizde sona gelindi. Bu çerçevede genel merkezimizin mülakatları ve son olarak Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen ve sivil toplum kuruluşları, vakıflar, dernek başkan ve yönetimlerinin katılımı ile temayül yoklaması yaptık. Bugün de yedi kişilik milletvekili adaylarımız belirlendi. Bu süreçte gayret gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Küskünlük veya kırgınlık olmayacak. En büyük hedefimiz, birlik beraberlik içerisinde en güçlü şekilde seçimleri kazanmak olacak. Adaylarımız belli oldu. 7 Haziran’da Başbakanımızın Denizli için koyduğu hedeflere ulaşacağız. Yüzde 60 oy ve 5 milletvekiline mutlaka ulaşacağız. AK Parti ailesi olarak seçimlerde tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de halkımıza en en iyi şekilde hizmet vereceğimize inanıyorum” dedi.

“DENİZLİ’YE SÜRPRİZİMİZ VAR”
1 Şubata yapılan il kongresinin ardından teşkilat olarak partinin her kademesiyle çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Tin, “7 Haziran seçimlerinde Denizli de en yüksek oyu alarak başımız dik bir şekilde dolaşacağız. Biz bugüne kadar birçok seçim atlattık. 9 seçim geçirdik. 10’ncu seçimde de çıtayı bulunduğu yerden daha yukarılara taşıyacağız” dedi. Genel merkezimizin hazırladığı seçim beyannamesine dikkat çeken Tin, “Denizli için çok büyük bir sürprizimiz var. Seçim beyannamesinde Denizli’nin yer almasıyla büyük yatırımları Denizli’ye kazandıracağız” diyerek müjdeli bir haber verdi.

İLK HEDEFİMİZ BÜYÜK TÜRKİYE
İlk hedeflerinin Anayasa değişiklini yapacak kadroları meclis çoğunluğuyla kazanmak olduğunu kaydeden Başkan Tin, “Yeni bir anayasa ile Türkiye ayaklarına takılan prangalardan kendini kurtaracak. Milletimizin huzur ve refahı için buna mutlaka ihtiyacımız var. Geçmişte yaptığımız hizmetler ortada. Biz verdiğimiz tüm sözleri tuttuk. 7 Haziran’dan sonra Yeni Türkiye’yi tüm dünya görecek” dedi. Başkan Tin son olarak milletvekili adaylarının 14-15 Nisan tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek toplantıyla tanıtılacağını ifade etti. Öte yandan Haziran 2015 ayında yapılacak genel seçimlerde genel merkez tarafından açıklanan milletvekili aday sıralamasının 1. Nihat Zeybekci, 2. Mehmet Yüksel, 3. Bilal Uçar, 4. Nurcan Dalbudak, 5. Osman Yüceliş, 6 Emin Okkaya, 7 Peral Uluköy şeklinde açıklandığını belirten Başkan Tin, adaylarımızın ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni etti.