MHP Pamukkale İlçe Teşkilatı tarafından birlik beraberlik ve dayanışma yemeği düzenlendi. Acıpayam asfaltı üzerindeki İnci Hotel’de gerçekleştirilen yemeğe, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, İl Başkanı Ferudun Ünal, Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Akgün, Pamukkale Belediye Meclisi Grup Başkanı Ahmet Durmaz, Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen ve MHP Pamukkale İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.
MHP Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Akgün, teşkilat olarak saha çalışmalarına başladıklarını belirterek, halkla içiçe olacaklarını girmedik ev, adım atmadık alan bırakmayacaklarını açıkladı. 
Yaklaşık üç ay önce göreve başladıklarını ifade eden MHP İl Başkanı Ferudun Ünal da, ocak ayına kadar da kongreleri tamamlayıp, 2015’teki genel seçimlere hazırlanacaklarını dile getirdi. 

 “KABUL  EDİLEMEZ”
Peşmergelerin Türk topraklarını kullanarak Kobani’ye geçmesini de değerlendiren Ayhan, “Müttefiklerinin en stratejik konularda Türkiye'nin hassasiyetlerini hiçe sayan oldu bittileri, PYD'ye silah yardımı yapılması ve peşmergeye koridor açılması emrivakisi ile karşı karşıya bırakılmıştır. Yanardöner siyaseti okyanusun ötesinde ve uluslararası basında alay konusu edilen AKP hükümeti oldubittilere, emrivakilere boyun eğerek dış politikada günü kurtarmaya çabalamaktadır. PYD'ye silah yardımı yapılması ve peşmergelerin ellerindeki silahlarla Türkiye topraklarından geçiş yapması AKP politikalarının kesin iflasının ilanıdır. Bir avuç peşmergenin, bölücülerin alkışları eşliğinde güya IŞİD'le savaşma adına topraklarımızdan geçmesini kabul etmemiz, içime sindirmemiz mümkün değildir” ifadelerini kullandı.