AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, Denizli’nin 7 yılda çağ atladığını belirterek, “2004 yılında başka illere özenen Denizlililer şimdi diğer illerin diğer şehirlerde yaşayan insanların özendiği bir şehre sahipler” dedi. Denizli’de bundan sonraki hedeflerinin tüm ilin cazibe merkezi haline dönüştürülüp Denizli merkezde gerçekleştirilen projelerin diğer ilçelerde gerçekleştirerek bir marka ve siyasette lider kent noktasına getirmek olduğunu ifade etti.

Denizli Lider Kent Olacak

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, “2004 yılında bizim yapacaklarımızı bazılarınım hayalleri bile yetişemez dedik. Ve onların hayallerinde bile yapamayacaklarını yaptık. Denizli hizmete alıştı. Şimdi saymakla bitmeyecek olan etüt merkezleri, kapalı pazaryerleri, köprülü kavşaklar, üst geçitler, parklar yollar ve 60 yıllık kanayan yara altyapıyı tamamladık. Üst yapıda da son aşamaya gelindi. 2004 yılında üçgen meydanında koyun otlatılıyordu. 20 yıldır yapılamayan yolları birileri bir tarafa diğerleri yan tarafa çekip durmuş, giriş çıkışların hali belli idi. 3 ay içersinde biz bu yolları tamamladık ve giriş çıkışlar modern hale geldi. Denizli insanı şimdi hizmete alıştı. Alışmaya da hakkı var çünkü. Bir zamanlar, özenen şehir şimdi parmakla gösterilen birilerinin özendiği modern bir kent haline geldi. 12 Haziran’da Denizli bir fırsat yakaladı. Siyasette lider kent olacağız. Denizli yapılacak projelerle de Dünya’da marka kentler arasına girecek” dedi.

Denizli  Sağlık Üssü Olacak

Denizli için düşünülen bir başka büyük projenin de sağlıkla ilgili olduğuna değinen AK parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci,  bu projeleri hayata geçirdiklerinde Denizli’nin Dünya ölçeğinde değerlendirildiğinde bir ‘Sağlık Üssü’ olacağını söyledi. Zeybekci, “Denizli’de yapımına başlanacak olan 1500 yataklı bölge hastanesinin yanı sıra hem Üniversite hastanesi, hem de özel hastanelerin kapasitelerini arttırması ile kelimenin tam anlamıyla bir sağlık kampusu haline gelecek. Ayrıca termal tedavi ve kür merkezleri projeleri hayata geçirilecek, Denizli adeta Sağlık üssü olacak” dedi.
 
Zeybekci; “Bu nedenle hangi partili olursa olsun Denizli çatısı altında bir olalım. Tek olalım güçlü olalım. Türkiye 2023 hedefine doğru ilerlediğinde o kemikleşmiş problemler bıçakla kesilmiş gibi yok olacaktır. Çeteciler, terör gibi sorunlar ortadan kalkacaktır. Çünkü bataklık kuruyunca sinekler yok olacaktır” şeklinde konuştu.