DENİZLİ’NİN GURURU
Denizli’nin gururu Ekonomi Bakanı ve Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci’ye vatandaşlardan tam destek var.
Denizli Belediye Başkanlığı döneminden bu yana “Denizli hak ettiğini alacak” diyen ve bir kasaba görünümündeki Denizli’yi büyükşehir yapan büyük bir atılım yaparak sözünü tutan ve “rakiplerimizin hayelleri bile yaptıklarımıza erişemez” sözü ile bilinen Bakan Zeybekci’ye destek artarak devam ediyor. Belediye başkanlığı, milletvekilliği ve bakanlığı döneminde Denizli’ye kazandırdığı hizmetlerle Denizli’de en sevilen isim olan AK Parti Milletvekili adayı Nihat Zeybekci, Denizli’nin gururu olmaya devam ediyor. 
 
VERDİĞİ SÖZÜ TUTAR
Esnaflık yaparak geçimini sağlayan Gülnaz Akbıyık, Denizli’nin son 10 yıldaki değişiminin canlı tanıklarından biri olduğunu söyleyerek, “Eskiden çocukları alıp gidilebilecek bir park yoktu. Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci belediye başkanlığı döneminde bunun hamlesini başlattı. Denizli şimdi yeşil alanlarla doldu. Bunun yanında alt yapı anlamında da önemli çalışmalar yapıldı” dedi. Akbıyık, istikrarın devam etmesini istediğini de sözlerine ekledi.
Nihat Zeybekci’yi kendisine örnek aldığı bir kişilik olduğunu ifade eden Seda Ersoy (öğrenci) “Şu an olmasa bile gelecek dönemlerde onun gibi olmak istediğim insanlardan bir tanesidir. Yaptığı hizmetlerle Denizli’yi Ege bölgesinin incisi haline getirdi” dedi ve Zeybekçi’yi desteklediğini söyledi.

ZEYBEKCİ, DENİZLİMİZİ YÜKSELTTİ
Denizli’nin 2002’den önceki halini çok iyi bildiğini ifade eden Adile Karaman (esnaf), “En küçük bir yağmurda sel oluyordu. Halledildi.
Nihat Zeybekci döneminde başlanan Denizli’nin giriş çıkışlarının düzenlenmesi, alt ve üst geçitler şehrimize ayrı bir hava kattı. Bayanlara destekler başlatıldı. Tüm bunlar Nihat Zeybekci’nin sayesinde hayata geçti. Nihat Zeybekci, Denizlimizi yükseltti” dedi.
Nimet Elif Kaya, “Denizli’nin 5 ile 10 yıl önceki halini çok iyi bilen bir insanım. Aradaki farkı da çok iyi gözlemleyebiliyorum. Gelişen bir iliz. İlimizin birçok semtinde ailecek oturabilecekleri parklar oluştu. Alt geçitler yapıldı.
Nimet hanım bakanlığında da başkanlığı gibi bakanlığında da Denizli’ye büyük hizmetlerinin olacağını belirterek  “Nihat Zeybekci özünde iyi bir insan. Verdiği sözü tutuyor. Dediğini yapıyor. Daha insanlarımız için çok güzel hizmetler yapacaklarına inanıyorum.”dedi.
 
Fatma Şenocak, “Denizli 2002’den sonra çok güzel oldu. Geçmiş yıllarda bri bayan olarak rahatlıkla bir bayan olarak parklara gidip oturamıyorduk. Yollarımız çok güzelleşti. Allah razı olsun Denizli’yi çok güzel yaptılar. Nihat Zeybekci’nin de destekleri ile hükümet Denizli’yi çok iyi kalkındırdı. Belediye başkanlığı döneminde Denizli’yi belli bir yere getirmiş Nihat Beyin ekonomi bakanı olması bizler için büyük onurdur.
 
DENİZLİ İÇİN ŞANS
Hatice Arzıman (esnaf) “Son 10 yılda parklarımız çok güzel oldu. Çocuklarımız oraya gidip eğleniyor. Yürüyüş yollarımız var” ifadelerini kullandı. Emine Oymak da, “Nihat Zeybekci’nin Denizlili olması çok büyük bir şanstır. Başka bir şehirden ekonomi bakanı olsaydı Denizli olarak bu kadar destek alır mıydık bilemiyorum. 1994 yılında Denizli’ye geldiğimde sular kesilirdi. Sular çok pis akardı. Damacana su almak zorunda kalırdık. Şimdi ise almıyor, çeşme suyu içiyoruz. Eskiden bir yağmur yağsa herkesin evine su basardı şimdi o şekilde bir manzara yaşamıyoruz” dedi.