Denizli'nin DYP’li eski Belediye başkanlarından Ali Aygören AK Parti’ye katıldı. Parti il binasında düzenlenen rozet törenine milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Avni Örki ve çok sayıda partili katıldı.

Burada konuşan İl Başkanı Örki, Denizli’de seçmenlerin yüzde 10’nun AK Parti’ye üye olduğunu belirterek, “Partimiz, demokrasiye sahip çıkma yolunda üzerindeki sorumlulukları yerine getiriyor. Ali Aygören ver arkadaşları da bize katıldı. Artık partimizin daha da büyüdüğünü hissediyoruz.” dedi. Aygören ise 1950’de iktidara gelen merhum Başbakan Adnan Menderes’in, Türkçe okutulan ezanı aslı Arapça’ya çevirdiğini hatırlatarak, “Yıllarca ‘Atatürkçüyüz’ diye geçinen insanlar, Atatürk’ü Türk parası üzerinden kaldırmışlardı. Menderes döneminde Atatürk'ün tekrar Türk parası üzerine koyulması unutulmamıştır. Bugün duygularımızı anlatmakta zorlanıyoruz. AK Parti, büyük bir hizmet kervanı. O kervanda bir nefer olarak hizmet etmeye geldim.” diye konuştu.

Ardından AK Parti üyelik belgesini imzalayan Ali Aygören’e Örki ile birlikte Milletvekili Zeybekci parti rozeti taktı. 1999 ile 2004 yılları arasında belediye başkanı olan Aygören, şu anda Denizli Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu Bölge Komisyonu Başkanı olarak görev yapıyor.