AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, İl Başkanı Anvi Örki ,AK Parti İl Yönetimi ve Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katılımıyla Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi’nde basın toplantısı düzenlendi.
  Başkan Zolan ve beraberindekiler, toplantı öncesinde Türkiye’de tek olma özelliği taşıyan kompleksi gezerek hem kongre alanını hem de toplu açılış yapılacak alanı inceledi. Başkan Osman Zolan, Milletvekili Zeybekci ve İl Başkanı Avni Örki, basın toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli programı hakkında bilgi verdi.
  Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 8 Haziran 2012’de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın komplekse gelmesiyle Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi’nin de fiilen hizmet vermeye başlayacağını kaydederek, ‘Burası, okçuluk, çekiç, cirit, sırıkla yüksek atlama gibi her türlü yarışların yapılacağı alandır. İnşallah uluslararası ve ulusal birçok alana ev sahipliği yapılacaktır. 25 milyonluk arsa değeri ve 8 milyon liralık yapım maliyeti var. Yerine getireceği fonksiyon gayrimenkul değerinden çok daha önemlidir Amacımız Denizli’den gençlerimizin çocuklarımızın bu yarışmalarda yer almasını sağlamaktır. Kompleks, Denizli’nin en büyük kazanımıdır. Başbakanımız buraya geldiğinde buranın açılışını fiilen yapmış olacak. Sonrasında yine bir törenle toplu açılışlarımızı yapmayı amaçlıyoruz. Tesisimizin ve diğer açılacak tüm yatırımlarımızın Denizli’mize bizlere hayırlı olmasını diliyorum. 8 Haziran günü tüm Türkiye Denizli’mizdeki bu güzelliği duyacak, görecek. Tüm vatandaşlarımızı 8 Haziran günü Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ı karşılamak üzere buraya davet ediyorum. Belediye olarak 30 açılışı yapılacak projemiz var. Valiliğimizin de açılışı yapacak projeleri bulunuyor’ dedi.
AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci de, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyareti hakkında bilgi verdi.
  Başbakan Erdoğan’ın 8 Haziran 2012 günü Cuma günü namazını Denizli’de kılacak şekilde kente   geleceğini kaydeden Milletvekili Nihat Zeybekci, şöyle dedi:
‘Cuma namazı sonrası saat 14:30’da burada açılış ve kongreye katılacak. Ardından da valilik ve belediye ziyareti yapacak. Daha sonra diğer programlarına katılmak üzere kentimizden ayrılacak. Başbakanımız, 10 yılda 22. defa Denizli’ye geliyor. Bu kongre Denizli için son derece önemlidir. Sayın Başbakanımızın Denizli’ye olan ilgisi gösterecek kongre ve açılış töreni olacak. Ben bütün Denizli’den, 10 yıldır hükümet olarak 8 yılda belediye olarak duydukları memnuniyeti göstermelerini istiyorum. Buradan döndükten sonra MGK’da, Bakanlar Kurulu’nda, Salı günü de meclisteki grup toplantısında Denizli’den övgüyle bahsedeceğine inanıyorum. Bütün Denizli’mizin bize bu alanda destek vermesini istiyoruz. Türkiye’de iddiamız, yaptığımız kongre ve açılışta 1 numara olmaktır. Türkiye’de ilk stadyumda kongre yapan şehir biziz. Yine bir ilke imza atacağız.’