Denizli’nin tek kadın milletvekili AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak, gezilerde sade ve doğal tavırları ile ilgi odağı halin geliyor. Dalbudak, bu gezilerde milletvekilleri ile ilgili geçmiş yıllarda oluşan kötü izlenimi AK Parti ile birlikte kırdıklarını söyledi. “Biz aslımızı unutanlardan değiliz” diyen Dalbudak, “Milletimizin içinden geldik. Biz, milletvekili sıfatı ile bizlere verilen emaneti, en iyi şekilde görev süremizce onlara menfaat sağlayacak şekilde kullanmaya devam edeceğiz” dedi.

AK PARTİ ZİNCİRİ KIRDI

“Bizim çocukluk ve gençlik yıllarımızda insanlarımızın milletvekillerini seçimden seçime gördüklerini ifade ederek onlardan yakınırdı” hatırlatmasında bulunan Dalbudak, “Bu zinciri kıran parti AK Parti oldu. 4,5 yıllık milletvekili görevimizde ben ve Denizli milletvekili arkadaşlarımız otel odalarında görüşmeler yapmak yerine fırsatını buldukça partimize gelmeyi, burada insanlarımızla bir olmayı tercih ettik. Bu nedenle insanlarımız bizleri devamlı kendileri ile birlikte onlar gibi gördükleri için başarı geliyor. Bizler Ankara’da milletimizin sesi, soluğu bununla birlikte sessiz çoğunluğun sesi olmayı başardık. AK Parti’nin 13 yıllık iktidarlığı dönemi de bunu ispatlamaktadır” dedi.

VEKİLLER YANIMIZDA OLMALI

Milletvekilinin milletin vekili olduğunu, kendilerini unutanları milletin de unuttuğunu ifade eden ev hanımı Fatma Gür, “Geçmiş yıllarda ülkemizde iktidar olmuş ancak zaman içinde erimiş bir çok parti ve siyasi kimlik var. Bunlar, asilleri seçimden seçime hatırladı ve bunun cezasını da gördüler. Ancak AK Parti bu şekilde davranmıyor. Milletvekillerimiz 13 yıldır her zaman bizlerle bizlerin derdini dinliyor. Derdimiz ile dertleniyorlar. Ne zaman ki, diğer siyasiler gibi oldukları zaman AK Parti’nin de olacağı diğer partiler gibidir” dedi.